Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

"Mēs noteikti kādreiz vēlreiz tiksimies." Zavorotņukas meita Anna emocionāli par mammas nāvi

Foto: anna_zavorotnyuk/Instagram

Pēc ilgas cīņas ar slimību 53 gadu vecumā mūžībā devusies Krievijas aktrise Anastasija Zavorotņuka. Viņas meita Anna savā "Instagram" veltījusi mammai atvadu vārdus. 

Meita dalījusies ar atmiņu foto un raksta: Vakar naktī man zvanīja un teica, ka tevis vairs nav. Mammu, tu esi pats labākais, kas man ir bijis, ļoti lepojos ar to, ka esmu tava meita. Es tevi vienmēr mīlēšu un atcerēšos tevi laimīgu un mīlošu, tādu, kā šajā lietainajā dienā. Mana dvēsele vienmēr ar tevi."

Anna raksta, ka, pārskatot mammas fotogrāfijas, nespēj valdīt asaras: "Mēs noteikti kādreiz vēlreiz tiksimies. Šie pēdējie pieci smagie slimības gadi ir aiz muguras, un tu esi ieguvusi sirdsmieru, sargā mūs. Mīlu tevi, mans eņģeli."

Foto: anna_zavorotnyuk/Instagram

Jau vēstīts, ka par aktrises nāvi tika paziņots soctīklos. "To nav iespējams saprast, un ir ļoti grūti atrast pareizos vārdus. Šonakt pēc ilgas un smagas slimības mūžībā aizgāja mūsu Nastja. Mēs pateicamies ikvienam no jums, kas sirsnīgi vēlēja labu, lūdza par viņas veselību un ticēja. Nastja vienmēr jutusi un ļoti novērtēja jūsu atbalstu," teikts ierakstā.

Aktrise pēdējos gadus cīnījās ar vēzi.

Zavorotņuka kļuva slavena ar lomu seriālā "Mana mīļā aukle", kas tika filmēts no 2004. līdz 2006. gadam. Aktrise seriālā spēlēja ukraiņu auklīti Viku.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu