Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Guntis Veits par to, kāpēc otro reizi tā arī nav apprecējies

Mūziķis Guntis Veits
Mūziķis Guntis Veits Foto: Edijs Pālens/LETA

Grupas "Credo" solists Guntis Veits, kurš šī gada augustā atzīmēs savus 70, sniedzis interviju žurnālam "Ieva", kurā runāja ne tikai par karjeru, bet atklāja arī savus uzskatus par attiecībām jeb to, kāpēc dzīvē tā arī nav apprecējies otrreiz. 

Vaicāts, vai nav gribējies vēlreiz dzīves laikā apprecēties, viņš teic: "Es absolūti neuzskatu, ka tad, ja dzīvo ar kādu kopā un tev ar to cilvēku ir labi, noteikti ir jāprecas.

Nezinu, kāpēc, bet man šķiet, kad cilvēki apprecas, kaut kas izmainās.

Daudzi saka – jā, bet tai meitenei to vajag, viņai gribas to balto kleitu. Es to saprotu, vienreiz jau vajag apprecēties. Bet, kad cilvēki jau padzīvojuši, viņi vairs nelaužas precēties. Un man ir baigi labi tā, kā ir tagad. Apkārt redzu, ka daudziem maniem draugiem ir divi dzīvokļi: vienā ir ģimenes ligzdiņa, bet tas otrs - lai ir vieta, kur aiziet un pabūt vienam. Līdzīgi kā senāk veči gāja uz garāžu. Cilvēkiem vajag savu telpu. Mājas – tas ir forši, bet man arī patīk nomainīt vidi."

Veitam esot dzīvoklis, ko nevienam neizīrē, lai reizi pa reizei varētu tur relaksēties: "Mēs ar draudzeni šad tad tur padzīvojam trīs dienas. Cilvēki, labu gribēdami, saka: "Nu, Gunti, tev vajadzētu kādu sievieti blakus, tev vajadzētu normālu ģimenes dzīvi. Jā, jā – un tad man būs rūpju rievas sejā un kļūšu tāds pats kā citi? (Smejas.)"

Vairāk lasiet izdevuma "Ieva" 28. maija numurā!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu