Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO Regžam kārtējie vārti. "Riga" futbolisti pārliecinoši apspēlē tukumniekus

Marko Regža
Marko Regža Foto: Zigismunds Zālmanis, Riga FC

"Riga" komanda trešdien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas 16.kārtas noslēdzošajā mačā mājās ar 3:0 (2:0) pārspēja "Tukums 2000"/"Telms" vienību un revanšējās par iepriekšējā spēlē piedzīvoto zaudējumu.

"Riga" komandai vārtus guva Gonsalo Muskija, Marko Regža un Abdulrahmans Taivo.

Mājinieki vadībā izvirzījās sestajā minūtē, kad pēc Gotjē Mankendā sitiena bumbu sev priekšā atsita Sergejs Vilkovs, to vārtos ieraidot Muskijam. Nedaudz vēlāk soda laukumā tika pārkāpti noteikumi pret Eduardu Dašķeviču un desmitajā minūtē Regža realizēja 11 metru soda sitienu.

Otrajā puslaikā uzbrukuma priekšā Regžas vietā spēlēja Taivo, kurš 58.minūtē pēc Kemelo Ngenā piespēles panāca 3:0 "Riga" labā.

Jau ziņots, ka pirms tam "Liepāja" mājās ar rezultātu 3:0 pārspēja "Grobiņa"/LFS vienību, kamēr līdervienība RFS viesos ar 6:0 sagrāva "Metta" futbolistus. Otrdien 16.kārtas ievadā "Valmiera" savā laukumā ar 4:0 pārspēja "Jelgavu", bet "Auda" viesos ar 3:0 guva panākumu pār "Daugavpili".

Līdere ar 40 punktiem 16 spēlēs ir RFS, 35 punkti ir "Riga" komandai, 30 punktus iekrājusi "Valmiera", bet 27 punkti ir "Daugavpilij". "Auda" tikusi pie 19 punktiem, 18 punkti ir "Tukums 2000"/"Telms" komandai, 16 punktus ir sakrājusi "Metta", pa 13 punktiem ir "Liepājai" un "Grobiņai"/LFS, bet "Jelgavai" ir 11 punkti.

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9.novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu