Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Magones Liedeskalnas bijušais vīrs riebīgi izrīkojies viņai aiz muguras (5)

Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Šovu zvaigzne Magone Liedeskalna nākusi klajā ar nepatīkamu informāciju. Sarunā ar draudzeni Magone atklāja, ka viņas bijušais vīrs Žanis, viņai nezinot, nokristījis abu kopējos bērnus.

Magones sirdī rūgtums, jo arī viņa būtu vēlējusies būt klāt šādā notikumā. "Žanis bez manas ziņas ir nokristījis mūsu kopējos bērnus. Paziņoja tikai divas dienas iepriekš. A ko – man ne šofera, ne mašīnas, ne drēbju, ne ēdiens sagatavots. Kā tad aizbrauksi? Un tā arī netiku ne uz dēla, ne meitas kristībām, aizmuguriski nokristīja! Pat bildītes neredzēju!" savu sāpi paziņai stāsta Magone.

Magone aizkadrā stāsta vairāk: "Bija situācija ziemā, kad Fēniksu nokristīja bez manas ziņas, man neko par to nezinot. Biju sacerējusies, ka uz meitas kristībām mums būs liela ballīte ar draugiem un radiem. Toreiz piektdienas vakarā, kad tēvs ņēma bērnus, pateica, ka svētdien būs tas tur. Es domāju, ka Lieldienas, neviens man neteica, ka kristības."

Tai svētdienā Magone mēģinājusi kādu sazvanīt, un, kad kristības jau bija galā, tikai tad viņu informēja par nupat notikušo ceremoniju: "Tikai pēc tam pateica – nokristījām! Vecmamma tā izlēma, un man nekādas teikšanas nav, vien to man pateica." 

Par notikušo Magonei joprojām ir rūgtums. 

Vairāk skaties 1188.lv.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu