Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

"Kā tu nezini, johaidī!" Elīna Didrihsone ceļojumā sarāj savu līdzpaņemto darbinieci (3)

Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Didrihsonu pāra ceļojumam uz Dubaiju jau kādu laiku var sekot līdzi šovā "Slavenības. Bez filtra". Šis ceļojums ataino gan Naura un Elīnas savstarpējās attiecības, gan vairāk ļauj iepazīt Elīnu dažādās dzīves situācijas. 

Ceļojuma laikā tika piedzīvota patiesi spilgta emociju gamma. Jau pats sākums neizvērtās tāds, kā plānots, kad abu dēlam Džeisonam bija jāpaliek mājās.

Elīna ceļojuma laikā arī uzzināja, ka vīrs viņai aiz muguras investējis neapdomīgā darījumā, par ko viņa nebūt nebija sajūsmā.

Didrihsone saņēma arī sodu par fotografēšanos viesnīcas teritorijā bez saskaņošanas, bet nu šovā atspoguļots, ka Elīnu sadusmojusi līdzpaņemtā darbiniece. 

Gatavojoties doties uz Naura dzimšanas dienas svinībām, kas paredzētas uz jahtas, Elīna atkal kavē, un steigā notiek vēl pavisam kas negaidīts. Viņa sadusmojās uz savu darbinieci, kura steigā nespēja atrast īstos video, ko publicēt "Instagram".

Neilgi pirms došanās uz taksometru Elīna instruē līdzpaņemto darbinieci publicēt saturu veikala "Butterfly" vajadzībām. Nespējot atrast vajadzīgo, Elīna pamatīgi aizsvilstas: "Vai tad tu nesarunāji ar Samantu, ka tu viņai katru reklāmu nosūti?" Tikmēr darbiniece atbild: "Nē, jo kāda jēga man visu pārsūtīt, ja mums ir atsevišķa grupa, kur tiek sūtītas reklāmas."

Elīnai šāda izrunāšanās gan nav pa prātam. Viņa emociju uzplūdā darbinieci sarāj: "Nē, tajā grupā nav tikai reklāmas! Nu kur tu šķirsti? Kā tu vari nezināt, johaidī! Tu pati taisīji reklāmu viņai! Spaida tik to telefonu!"

Tikmēr Nauris centās situāciju nogludināt, aicinot Elīnu netaisīt traci.

Jau vēstīts, ka nepatīkams izvērtās arī mājupceļš uz Latviju. Kad beidzot bija laiks doties mājās no Dubaijas pie dēla, Didrihsoni uzzināja, ka atceltas viņu lidmašīnas biļetes. Kā tas varēja notikt, lasiet zemāk. 

Vairāk skaties 1188.lv.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu