Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Balvu novada domes deputāts Bukšs noliek mandātu

Aldis Bukšs.
Aldis Bukšs. Foto: Zane Bitere/LETA

Balvu novada domes deputāts Aldis Bukšs (JKP) iesniedzis pašvaldības vadībai iesniegumu par deputāta mandāta nolikšanu, informēja politiķis.

Šāds lēmums pieņemts, jo viņš patlaban lielu daļu laika pavada Rīgā, kur ir viņa ģimene, darbs un mācības augstskolā. "Apzinos, ka domes darbam tuvākā gada laikā nevarēšu veltīt pietiekami daudz laika, lai būtu ar sevi apmierināts. It sevišķi apstākļos, kad rūpīgi jāseko līdzi Balvu novada vadības bieži vien savdabīgajiem lēmumiem," norādīja Bukšs.

Bukša vietā deputāta mandāts būtu jāsaņem Jānim Auziņam (JKP), kurš līdz šim ir darbojies kā ZS "Līči" īpašnieks, Lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvās sabiedrības "Māršava" valdes priekšsēdētājs, Latvijas Evanģēliski luteriskās baznīcas Balvu draudzes priekšnieks un JKP Balvu novada nodaļas vadītājs.

Bukšs uzskata, ka trīs gadu laikā kopš ievēlēšanas izdevies uz priekšu pavirzīt virkni iniciatīvu. Viņš ir pārliecināts, ka, ja nebūtu viņa aktivitāšu, pašvaldības saistības patlaban būtu vēl lielākas. Piemēram, 2023.gada sākumā pašvaldība bija gatava atkārtoti pārbūvēt 2021.gadā atklāto pilsētas stadiona futbola laukumu, kas pašvaldībai izmaksātu vēl vismaz 350 000 eiro. Līguma noslēgšana ar iepirkuma uzvarētāju esot apturēta tikai pēc tam, kad JKP sāka uzdot jautājumus par šādu darbu lietderīgumu.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu