Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

BBC darbiniece un viņas ģimene izraidīta no lidmašīnas, kas bija ceļā uz Turciju (3)

Foto: TOPXNews/"X"

BBC laika ziņu vadītāja izraidīta no lidmašīnas reisa, jo viņa lūdza pasažierus neēst zemesriekstus. Sievietes meitai ir alerģija pret zemesriekstiem, un pilots par sievietes lūgumu bija saniknots, vēsta ārvalstu mediji.

Laika ziņu raidījumu vadītāja Džordžija Palmera kopā ar vīru Niku Sollomu un abiem bērniem Rosiju un Anniju otrdien tika lūgta izkāpt no "SunExpress" reisa Londona–Dalamana.

TV personība dalījās ar garu ierakstu vietnē Instagram, kurā nosodīja aviokompāniju par to, ka tā ne tikai izsēdināja viņas ģimeni no lidojuma, bet arī atteicās veikt standarta paziņojumu, kurā pasažieriem lūgtu neēst zemesriekstus.

49 gadus vecā sieviete paskaidroja, ka viņai tā vietā nācās lūgt pasažierus neēst zemesriekstus, piebilstot, ka viņi bija atsaucīgi.

"SunExpress" kapteinis un salona apkalpe atteicās sniegt paziņojumu par žurnālistes meitas alerģiju.

Ģimenei nācās rezervēt naktsmītni lidostas viesnīcā un nākamajā dienā izmantot easyJet reisu uz Dalamanu, kas viņiem izmaksāja papildu 6385 dolārus.

Aviokompānija savā paziņojumā norādījusi, ka nevar pasažieriem aizliegt ienest lidmašīnā pārtikas produktus, kas satur alergēnus.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu