Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO Pornozvaigzne nosūta nokdaunā un apkauno bijušo UFC cīkstoni (1)

Sestdien, 25. maijā, pieaugušajiem veltīta satura veidotāja Ella Brūka cīnījās pret jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstoni Peidžu Vanzantu.

Aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās crossover cīņu pasākums "MF & DAZN: X Series 15". Vakara galvenajā cīņā Brūka un Vanzanta nespēja noskaidrot uzvarētāju.

26 gadus vecā Brūka kļuva slavena interneta vietnē "OnlyFans", kur viņa dalās ar pieaugušiem domātu saturu. Savukārt Vanzanta ir profesionāla MMA cīkstone, kura no 2014. līdz 2020. gadam pārstāvēja sporta populārāko organizāciju UFC.

Tomēr boksa ringā tieši Brūkai padevās labāks cīņas sākums. Viņa pirmajā raundā trāpīja lielisku sitienu, kas notrieca Vanzantu zemē.

Bijusī UFC cīkstone atguvās un aizvadīja līdzvērtīgus atlikušos četrus raundus pret Brūku. Pēc cīņas visiem trīs tiesnešiem bija atšķirīgs redzējums par rezultātu. Abas cīkstones saņēma vienu 48-46 lēmumu, bet trešā punktu kartīte rādīja 47-47. Tādējādi cīņa noslēdzās neizšķirti.

Lai arī Brūka ir slavena par savu pieaugušajiem veltīto saturu, boksā viņai ir lielāka pieredze nekā Vanzantai. Šī bija viņas sestā cīņa ringā. Brūka uzvarēja četrus no saviem iepriekšējiem dueļiem, kas viņai izpelnījās čempiona jostu vienā no crossover organizācijām "Misfits". Tikmēr Vanzantai šī bija trešā cīņa kopš UFC pamešanas 2020. gadā. Abas iepriekšējās bija boksā bez cimdiem, kur viņa cieta divus zaudējumus.

Ar vārdu "Crossover" tiek apzīmētas cīņas, kurā viens vai abi pārstāvji ieguva popularitāti ārpus noteiktā sporta. Tas pēdējo gadu laikā ieguvis ārkārtīgi lielu popularitāti, dažādām slavenībām izaicinot citam citu uz dueli boksa ringā. Šajās cīņās galvenokārt piedalās internetā popularitāti ieguvušas personas, kā arī citu sportu pārstāvji.

Līdz šim skaļākie vārdi, kas tikuši saistīti ar crossover, bija Īlons Masks un Marks Zakerbergs. Abi miljardieri 2023. jūnijā izaicināja viens otru uz cīņu būrī. Šobrīd nav zināms vai šis duelis tik tiešām notiks.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu