Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Štrombaham kāpiens ATP rangā

Roberts Štrombahs
Roberts Štrombahs Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas tenisists Roberts Štrombahs jaunākajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā atrodas par trīs pozīcijām augstāk un ieņem 402.vietu.

Kārlis Ozoliņš saglabā 1070.vietu, bet Mārtiņš Rocēns ir astoņas vietas zemāk nekā iepriekšējā rangā un ieņem dalītu 1999.vietu.

Ranga pirmajā desmitniekā izmaiņu nav un pasaules pirmā rakete joprojām ir serbs Novaks Džokovičs, aiz kura ierindojas Janniks Sinners no Itālijas un spānis Karloss Alkarass.

Ceturto vietu ieņem vācietis Aleksandrs Zverevs, piektais ir krievs Daņiils Medvedevs, sestajā vietā atrodas krievs Andrejs Rubļovs, septītajā pozīcijā ierindojas norvēģis Kaspers Rūds, astoto un devīto vietu ieņem attiecīgi polis Huberts Hurkačs un grieķis Stefans Cicips, bet labāko desmitnieku noslēdz Grigors Dimitrovs no Bulgārijas.

Dubultspēļu rangā vienu vietu zemāk ir Miķelis Lībietis, ieņemot 167.vietu, 13 vietas augstāk ir Štrombahs (493.), bet Rocēns savu pozīciju nav mainījis (1333.). Ozoliņš ir trīs vietas zemāk (dalīta 1563.), Daniels Tens zaudējis 15 pozīcijas (dalīta 2103.).

Dubultspēļu ranga līderi ir argentīnietis Orasio Sebaljoss un Marsels Granoljērs no Spānijas.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu