Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

"Neesmu bijis tas izskatīgākais džeks." Dāvis Bertāns atminas tīņa gadus un ballītes

Foto: Edijs Pālens/LETA

13. maijā Grīziņkalna sporta kompleksā jauniešu ielu sporta un kultūras kustība "Ghetto Games" atklāja jau 16. sezonu. To apmeklēja arī pašmāju slavenības. Šovā "Slavenības. Bez filtra" basketbolists Dāvis Bertāns pastāstīja par savām jaunības dienām.

Tā kā "Ghetto Games" atklāja jau 16. sezonu, TV seja Katrīne Vasiļevska vaicāja, kāds Dāvis ir bijis 16 gadu vecumā. Viņš atklāja, ka bijis prātīgs, jo tētis bijis stingrs, tusiņi viņam gājuši gar degunu.

Dāvis vairāk atļāvies, sasniedzot pilngadību: "18, 19 gadu vecumā, kad tiku prom no mājām, pastaigāju ar komandas biedriem pa klubiņiem. Vēlas naktis pirms agriem treniņiem, tas arī ir tas trakākais."

Dāvis tika iztaujāts arī par meitenēm. Viņš gan smejoties teic, ka nekad neesot bijis nekāds donžuāns: "Teiksim tā, es neesmu tas izskatīgākais džeks, bet tad es vēl drausmīgāk izskatījos, tāpēc – kas es varēju būt," viņš joko.

Drīz vien Dāvis sāka romantiskas attiecības ar savu mīļoto sievieti. 2017. gada 29. jūlijā Bertāns apņēma par sievu mīļoto Annu. Pāris audzina divus bērnus. 

Vienā no soctīklu ierakstiem viņš publiski atzinies mīlestībā savai Annai: "Manas dzīves veiksmīgākais mirklis bija tad, kad tu piekriti aiziet uz pirmo randiņu. No tā brīža dzīve gājusi tikai uz augšu! Paldies labākajai bērnu mammai."

Vairāk skaties 1188.lv!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu