Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

"Esmu savā labākajā formā." Ukraiņu influencere Sofija Stužuka atrāda savu uzlaboto ķermeni (2)

Foto: sofia_stuzhuk/Instagram

Latvijā dzīvojošā ukraiņu influencere Sofija Stužuka nupat nosvinējusi savu 29. dzimšanas dienu. Īsi pirms tās viņa padižojusies ar sava ķermeņa aprisēm. Sofija ar saviem sekotājiem dalījusies receptē, kā nonākusi pie sava sapņu ķermeņa bez piepūles.

Sofija publiskojusi uzskatāmu video, parādot ķermeņa transformāciju. "Es uzreiz teikšu, ka neizliekos par bikini modeli vai sportisti. Es tikai parādu, kā esmu mainījusies sešu mēnešu laikā viegli, bez nogurdinošiem treniņiem un diētām."

Tikai pēdējos divus mēnešus viņa piekopjot regulārus treniņus un pieturas pie ēšanas plāna. 

Sofija neslēpj, ka, viņasprāt, vienmēr bijusi labā formā, neskatoties uz to, ka  bijuši dažādi dzīves posmi, īpaši piesakot, ka viņa pasaulē laidusi četrus bērnus un piedzīvojusi arī traumatiskus momentus. "Vai ir vērts runāt par to, ko šīs pastāvīgās hormonālās izmaiņas un stress nodara ķermenim?" viņa uzdod retorisku jautājumu. 

Kā zināms, Sofija 2020. gadā zaudēja savu mīlestību un viņas trīs bērnu tēvu, kurš mira pēc inficēšanās ar Covid-19. Psihiskās traumas rezultātā viņa pirmo reizi mūžā pieņēmusies svarā. Bija vajadzīgi divi gadi, lai savestu savu ķermeni kārtībā, bet jau 2023. gadā viņa palika stāvoklī atkal. 

Sofija uzskata, ka nu ieguvusi savu perfekto augumu. "Pēc sajūtām – pirmo reizi mūžā esmu savā labākajā formā." Viņa uzsver, ka to ieguvusi bez ķirurģiskas iejaukšanās (izņemot krūšu palielināšanu) un nelietojot arī nekādus medikamentus. 

Jau vēstīts, ka kopš kara sākuma Ukrainā Sofija pārcēlās uz dzīvi Latvijā. Viņa ir precējusies ar latvieti Antonu, ar kuru iepazinās, kad viņa sāka dzīvi Latvijā. Pērn piedzima abu kopīgā meita. 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu