Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Daugavpilī ar teju 300 000 eiro sākumcenu piedāvā iegādāties bijušās sabiedriskās pirts kompleksu

Pirts; ilustratīvs foto.
Pirts; ilustratīvs foto. Foto: Evija Trifanova/LETA

Pašvaldības SIA "Labiekārtošana-D" ar 284 400 eiro sākumcenu piedāvā iegādei bijušās sabiedriskās pirts kompleksu Stacijas ielā 63, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Elektroniskā izsole turpināsies līdz 12.jūnijam, reģistrācija izsolei - līdz 2.jūnijam.

Iegādei piedāvātais nekustamais īpašums sastāv no zemes 3272 kvadrātmetru platībā un trim ēkām, lielākā no kurām, divstāvu pirts komplekss, ir teju 1500 kvadrātmetru plaša.

Pašvaldībā uzsver, ka telpas, kas atrodas pilsētas centrālajā daļā, ir piemērotas dažādiem darbības veidiem. Esot iespējams gan ierīkot pirts atpūtas kompleksu, kam ir visas nepieciešamās komunikācijas un arī daļējs aprīkojums, gan izmantot tās komercdarbībai, biroju un ražotņu iekārtošanai. Pieguloša teritorija ir labi apgaismota, tajā ir ierīkota stāvvieta.

Apkārtni pārsvarā veido pilsētas vēsturiskā apbūve - dzelzceļa stacija, komerciālās, sabiedriskās un dzīvojamās ēkas. Ir labi attīstīta sabiedriskā transporta infrastruktūra - netālu atrodas pilsētas un starppilsētu autobusu, kā arī tramvaju pieturas.

Izsoles sākumcena ir 284 400 eiro. Izsoles solis - 500 eiro.

"Labiekārtošana-D" apgrozījums 2022.gadā bija 3,7 miljoni eiro, zaudējumi sasniedza 30 703 eiro. Finanšu dati par 2023.gadu vēl nav publiskoti.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu