Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO "Kā pa amerikāņu kalniņiem." Iļģuciema poliklīnikas piebraucamais ceļš atstāts ļoti sliktā stāvoklī

Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Iļģuciema poliklīnikas apmeklētājus pamatīgi saniknojis piebraucamā ceļa stāvoklis – lai tiktu iestādē, jāpārvar vairākas bedres, vēsta TV3 raidījums "Bez tabu".

Katrīna Iļģuciemā dzīvojot jau 30 gadus un neatminas, ka kaut reizi ceļš būtu labots. 

Neskaitāmās bedres traucē ne tikai kājāmgājējiem, bet arī autovadītājiem. 

MFD Veselības grupas administrācija norāda, ka, pirms poliklīnika sākusi darbību, tā bijusi pašvaldības īpašums. Rīgas dome rūpējusies arī par apkārtnes ceļiem.

"Pašvaldība veica uzlabojumus šajā īpašumā, tik daudz, kā tas tagad izskatās. Mēs, protams, mēģinām veikt attiecīgus uzlabojumus un savest īpašumu kārtībā, bet medicīnā finanšu resursi ir ierobežoti, īpaši valsts finansētajā, jo poliklīnikā pārsvarā tiek sniegti valsts apmaksāti pakalpojumi," norāda MFD Veselības grupas administrācija.

Poliklīnika tuvākajā nākotnē plānojot īpašumu savest kārtībā, taču nav skaidrs, kad tas varētu tikt izdarīts. Rīgas dome arī nevarot palīdzēt.

"Ceļa posms pie Iļģuciema MFD poliklīnikas Buļļu ielā 9 ir privāta, poliklīnikai pieguloša teritorija, kas nav Rīgas pašvaldības īpašumā, līdz ar to pašvaldībai nav tiesību tajā veikt labiekārtojumus. Ceļa remontdarbi jāveic teritorijas īpašniekam," norāda pašvaldībā. 

Video: "Bez tabu" sižets

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu