Ceturtdienas horoskops: 2. maijs

Foto: scorpeow/Shutterstock

Horoskops ceturtdienai, 2. maijam.

AUNS

Būsi noskaņots platiem soļiem doties uz priekšu. Var pavērties visdažādākās iespējas, taču esi piesardzīgs, ja darīšanas ar ārzemēm – pārbaudi un izvērtē potenciālos partnerus.

VĒRSIS

Šodien viss kā pa celmiem – ieceres var izjukt, norunas pārvērsties par tukšu skaņu... Neļauj vaļu emocijām, kas bangos un gribēs izlauzties ārā visnepiemērotākajos brīžos. Ja nesavaldīsies, vēlāk pašam būs žēl.

DVĪŅI

Oriģinālas biznesa idejas. Vari tās prezentēt plašākai sabiedrībai un iegūt domubiedrus. Jauns izrāviens, pozitīvas pārmaiņas un interesanti piedāvājumi.

VĒZIS

Darbā daudz pienākumu, taču tu sekmīgi tiksi galā un saņemsi augstu novērtējumu. Būs gandarījums un gribēsi priekā dalīties ar saviem mīļajiem. Svarīgas norises privātajā dzīvē.

LAUVA

Radīsies interesantas idejas, ar kurām aizrausi daudzus. Neatdod tās citiem par baltu velti - ir vērts padomāt par savu biznesu. Iespējams, satiksi domubiedrus un atbalstītājus.

JAUNAVA

Vajag mācīties! Jebkura informācija nākotnē izrādīsies ļoti noderīga, it īpaši saistībā ar tehnoloģijām vai mākslīgo intelektu. Tāpat arī sekmīgs laiks atrast partnerus jauniem projektiem.

SVARI

Vēlme sakrāmēt ceļasomu un doties kaut kur tālu – iepazīt citas zemes un cilvēkus. Ja tas ir iespējams, dari tā! Ja nevari, tad lasi un izglītojies, uzklausi citu pieredzi. Arī tā var paplašināt redzesloku.

SKORPIONS

Paļaujies tikai uz saviem spēkiem, prātu un enerģiju. Pretējā gadījumā var nostrādāt senais teiciens, ka solīts makā nekrīt, turklāt iespējama arī vilšanās cilvēkos, kuriem esi uzticējies.

STRĒLNIEKS

Darba pilnas rokas, vajadzēs risināt nopietnus un ne visai tīkamus jautājumus. Raugies, kur un kā vari nopelnīt vairāk. Sekmīga ienākumu palielināšana. Privātajā dzīvē jāsargās no strīdiem.

MEŽĀZIS

Kārtojamas svarīgas darīšanas. Lai arī kas būtu plānots, kārtīgi sagatavojies. Veiksies tiem, kas plāno prezentēt jaunus projektus un atrast sadarbības partnerus.

ŪDENSVĪRS

Pratīsi spoži parādīt savus talantus un prāta potenciālu. Tu esi drosmīgs un neviens kalns nav par augstu! Tagad ir īstais brīdis izrāvienam.

ZIVIS

Viegli veidosi kontaktus, pratīsi pasniegt idejas, atrast domubiedrus un saskatīt izdevīgumu. Būsi aizņemts ar karjeras veidošanu, bet nedrīkst piemirst par savējiem un ikdienas saimnieciskajiem pienākumiem.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu