"Celtics" treneris skaidro Porziņģa blāvo sniegumu uzbrukumā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters Connect/Scanpix

Bostonas "Celtics" galvenais treneris pēc aizvadītā mača pret Maiami "Heat" preses konferencē skaidroja, kā pretiniekiem izdevās ierobežot Kristapu Porziņģi.

"Celtics" savā laukumā ar rezultātu 101:111 (27:28, 34:30, 18:27, 22:26) atzina "Heat" basketbolistu pārākumu.

Porziņģis šajā mačā guva vien sešus punktus, trāpot tikai vienu no deviņiem izpildītajiem metieniem. Latvieša trumpis šajā sezonā bija efektīva spēle ar muguru pret grozu jeb postā. Tomēr šajā spēlē trīs uzbrukumos, kuros Porziņģis metienu izdarīja no posta, latviešu basketbolists nebija precīzs.

Latvieša darbošanās postā bieži vien ir Bostonas "Celtics" uzbrukuma pamats, pat ja viņš metienu nemaz neizpilda. Mazula pēc spēles slavēja "Heat" aizsardzību, norādot, ka pretiniekiem izdevies Porziņģi aizstumt tālāk prom no groza.

"Viņi spēlēja fiziski. Viņi stūma [Porziņģi] tālāk prom no groza, sarežģījot mūsu iespējas izmantot sedzēja maiņas. Šajā sezonā tā [Porziņģa spēle postā] mums ir devusi dažādību uzbrukumā. Šādās situācijās ir jāpiestrādā pie brīvā laukuma izkārtošanas. Dažās no šīm epizodēm mums neizdevās to izdarīt," sacīja Mazula.

"Heat", kura spēlē bez savainotajiem līderiem Džimija Batlera un Terija Rozjēra, ar šo uzvaru izdevās izlīdzināt rezultātu sērijā līdz četrām uzvarām (1-1).

Nākamās divas spēles norisināsies Maiami. Sērijas trešo spēli abas komandas aizvadīs naktī uz 28. aprīli plkst. 1 pēc Latvijas laika.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu