Lietuviešu pāris kļūst pazīstami pasaulē ar savu mazuļa dzimuma pavēstīšanas ballīti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: inga_stumbriene/Instagram

Lietuviešu pāris ar savu ideju, kā pavēstīt par gaidāmā bērna dzimumu, soctīklos radījis burtiski eksploziju. Par viņiem runā ne tikai Baltijā, bet nu jau visā pasaulē. 

Gaidāmā bērna dzimuma paziņošanas ballītes sen jau nav nekāds jaunums, un slavenības visā pasaulē rīko šos svētkus, lai pavēstītu visiem gaidāmā bērna dzimumu. 

Lietuvieši Inga un Aivars Stumbri pārsteidza pasauli ar savu izvēli. Neilgi pirms bērns nāca pasaulē, Inga, populāra influencere Lietuvā, publiskoja video, kurā parādīja, cik īpašā veidā pāris atklāja gaidāmā bērna dzimumu. 

Nevar noliegt – tas bija iespaidīgs šovs. Gaisā lidinājās trīs lidaparāti, metot cilpas, bija arī iespaidīgas dekorācijas, konfeti lietus un zili dūmi, ar kuriem tika atklāts, ka gaidāms puika. Īpaši ticis domāts arī par apģērbu – topošie vecāki bija sapucējušies mirdzoši baltos tērpos. Ingas kleita tikusi viņai speciāli šūta.

Video tika publiskots arī vietnē "TikTok" un zibens ātrumā kļuva populārs ne tikai Lietuvā, bet arī visā pasaulē. Tas skatīts jau vairāk nekā 74 miljonus reižu. Par ballīti rakstījuši arī ārvalstu mediji un slaveni influenceri.

"Teikšu godīgi, es tiešām to nebiju gaidījusi, kad plānoju šos skaistos un mājīgos ģimenes svētkus, kas aizkustināja tik daudzas sirdis visā pasaulē," komentēja Inga, uzzinot, ka šis video kļuvis virāls. 

@cha.de.revelacao Chá Revelação 🥰💙💖 . . #genderrevealshow #genderreveal #genderrevealparty #pinkorblue #heorshe #itsagirl #itsaboy #babygenderreveal #boyorgirl #charevelacao #chaderevelacao #meninooumenina #kizmierkekmi #мальчикилидевочка #cinsiyetpartisi #fy ♬ Halo - Beyoncé

Kamēr vieni apbrīnoja pāra radošumu, citi nosodīja izšķērdību, un ne tikai. Influencerei tika pārmests, ka pāris svinēšanai ir izvēlējies dabai ļoti nedraudzīgu veidu. Stumbru pārim pārmeta, ka ballītes dēļ viņi atļāvušies kaitēt videi. 

Kā izrādās, Ingas vīrs Aivars ir ietekmīgs cilvēks Lietuvā. Viņš ir kāda enerģētikas uzņēmuma īpašnieks. 

Inga un Aivars ir vecāki trīs bērniem. Jaundzimušais nāca pasaulē marta beigās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu