Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO "Ierēdņi nav sausiņi." Liene Cipule par piedalīšanos šovā "Balss maskā"

Foto: publicitātes

Svētdien, 7. aprīlī, šova "Balss maskā" detektīvi lēma atmaskot Papagaili, aiz kura maskas slēpās Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta vadītāja Liene Cipule.

Tas, ka aiz Papagaiļa maskas slēpās Liene Cipule, pārsteigums bija daudziem. Kā intervijā "900 sekundēs" atzīst Liene, viņa bija domājusi, ka šovu atstās daudz agrāk, ņemot vērā, ka viņai nav nekādas dziedāšanas un skatuves pieredzes.

Kopumā pieredzi startēt šovā viņa vērtē kā brīnišķīgu. "Tieši tāpēc, ka man tas ir kaut kas pilnīgi jauns, nebijis. Jāsaka tā – man pašai negaidīti, ka es tomēr pēc ilgām pārdomām piekritu piedalīties šovā šo visu pamēģināt. Es nenožēloju nevienu brīdi," saka Liene.

Viņai bijušas vajadzīgas dažas dienas, lai padomātu un teiktu jā. "Bet ar šo es gribu parādīt, ka ierēdņi nav sausiņi, arī viņi var darīt trakas lietas, arī viņi mēģina izgaršot dzīvi, neraugoties uz to, cik daudz darba un izaicinājumu. Es domāju, ka es kaut nedaudz prieka sagādāju."

Vaicāta, kāda bija sajūta, kad izdzirdēja, ka viņas vārds parādās minējumos, Liene teic: "Neticēju, ka mani varētu atpazīt, to gan es teikšu godīgi. Jo man šķita, ka cilvēki tiešām domās, ka tas tā nekādi nevar būt, pat ja viņiem domas vilksies manā virzienā.

Varbūt tas arī bija trakākais šajā piedzīvojumā – tik negaidīti pieņemt lēmumu, startēt, dziedāt un sagādāt cilvēkiem prieku."

Vairāk skaties!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu