Sestdienas horoskops: 10. februāris

Foto: YanLev Alexey/Shutterstock

Horoskops sestdienai, 10. februārim. 

AUNS

Domas vēl pie aizvadītās nedēļas darbiem, bet ģimene ar to nebūs mierā. Brīvajām sirdīm dažādas apcerīgas pārdomas par to, kas ir patlaban un kas nākotnē varētu būt.

VĒRSIS

Šodien daudz saimniecisko pienākumu mājās: kārtosi, tīrīsi, gatavosi – tā tas laiks paies, gluži nemanot. Taču pats ar paveikto būsi apmierināts un mājinieki arī.

DVĪŅI

Apdari saimniecības darbus un parūpējies par vecākās paaudzes radiniekiem. Attiecību jomā, iespējams, risināmi kādi nopietni jautājumi. Iedziļinies un analizē.

VĒZIS

Sirdslietās kaislību pilni piedzīvojumi, un kādam dzīve var sagriezties aizraujošā virpulī. Ģimenes cilvēkiem rūpes par savējiem, mājas darbi un sirsnīga kopā būšana.

LAUVA

Jauka atmosfēra mājās, daudz prieka gūsi, rūpējoties par savējiem. Var rasties idejas par mājokļa pārkārtošanu vai ģimenes biznesu. Ja sirds brīva – varbūt satiksi savu īsto cilvēku.

JAUNAVA

Vari ieplānot izbraucienu dabā vai izzinošu ekskursiju. Jauni iespaidi, jauna informācija. Kādam ceļā iespējama intriģējoša tikšanās ar tālejošu turpinājumu.

SVARI

Mājas saimniecībā dzīve virmos ar pilnu jaudu – būsi noskaņots veikt kādus pārkārtojumus, uzlabot un izdaiļot interjeru. Brīvajiem ļaudīm lielisks laiks attiecību veidošanai.

SKORPIONS

Šodien svarīga privātā dzīve – attiecības ģimenē un ar mīļoto cilvēku. Labprāt pavadīsi laiku kopā, rūpēsies un rosīsies mājas saimniecībā. Brīvajiem ļaudīm sirdī jau pavasaris.

STRĒLNIEKS

Velti uzmanību ģimenei. Mīlestība sildīs sirdi un iedvesmos. Kopā ar savējiem jutīsies lieliski – veiksies mājas darbi un radīsies interesantas idejas. Vakarā vari sarīkot mājas ballīti.

MEŽĀZIS

Jāgādā par saticību mājās. Ja sakrājušies kādi neizrunāti jautājumi, tad pienācis laiks tiem pievērsties. Šodien svarīga spēja uzklausīt un pieņemt atšķirīgus viedokļus.

ŪDENSVĪRS

Pirmajā vietā attiecību tēma un lieliska diena, lai sakārtotu privāto dzīvi. Pozitīvas kaislības, atbalsts, sapratne. Brīvajiem ļaudīm aizraujoša iepazīšanās.

ZIVIS

Pārdomas par dzīvi un sirsnīgas emocijas. Mājās pozitīva gaisotne. Savukārt brīvajiem ļaudīm sirdī var iekrist kāda dzirkstelīte, kas sasilda vēsajos vakaros.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu