Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Astrologi nosauc trīs aizmāršīgākās Zodiaka zīmes

Foto: Studio Romantic/Shutterstock

Dažiem cilvēkiem ir atmiņa ir kā ziloņiem, bet citi izceļas ar izteiktu aizmāršību. Šī aizmāršība var būt stresa, pārslodzes vai kāda cita faktora rezultāts. Astrologi nosauc trīs aizmāršīgākās Zodiaka zīmes.

Dvīņi

Dvīņi ir pazīstami ar savu rotaļīgumu un pastāvīgu vajadzību pēc pārmaiņām, kas pakļauj viņus aizmāršībai. Viņu prāts ātri pārslēdzas no vienas tēmas uz citu, kas dažkārt liek aizmirst par sīkumiem. Dvīņi bieži ir aizņemti, domājot par daudzām lietām vienlaikus, kas var ietekmēt viņu spēju atcerēties.

Zivis

Zivis ir emocionāla un intuitīva zīme, viņu pasaule bieži ir piepildīta ar sapņiem un fantāzijām. Šis iekšējais fokuss var likt viņiem mazāk koncentrēties uz ārējām, ikdienas detaļām, padarot viņus aizmāršīgus. Viņu iztēle dažkārt pārsniedz reālo pasauli, kas liek aizmirst praktiskas lietas.

Strēlnieks

Strēlnieki pēc dabas ir piedzīvojumu meklētāji un vienmēr meklē jaunu pieredzi. Viņu slāpes pēc piedzīvojumiem un pastāvīga vajadzība pēc pārmaiņām var apgrūtināt koncentrēties uz detaļām. Strēlnieki bieži domā jaunas lietas, izpēta jaunas idejas un plānus, kas var novest pie nevērības pret ikdienas pienākumiem.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu