Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Kāpēc pazudušās Annas Jansones vīrs Juris raksta viņai tēmētas ziņas sociālajos tīklos?

Anna Jansone.
Anna Jansone. Foto: No privātā arhīva

Pazudušās Annas Jansones vīrs Juris Evertovskis vietnē "X" informācijā par sevi lakoniski ierakstījis: meklēju Annu. Kopš Annas pazušanas pagājis mazliet vairāk nekā pusotrs mēnesis. Kas jauns šobrīd zināms? Par to sarunājamies atklātā intervijā tiešsaistes žurnālam TVNET+.

Juris savos ierakstos Annu ik pa laikam uzrunā. "Dārgā? Kā nolakot nadziņus "tā kā mamma krāsoja"?" "Dārgā, piedod, ka uz dzimšanas dienu sezonu man nebija spēka sagatavoties. Bet Ziemassvētku dāvana tevi jau gaida."

Juris Evertovskis saka: "Ja viņa kaut kur atrodas ar pieeju pie kaut kādiem saziņas resursiem, varbūt tādā veidā varu viņai kaut ko uzrakstīt. Tās ziņas jau tā ir tēmētas. Tieši Annai. Es nevaru piezvanīt vai uzrakstīt epastu, ko zinātu, ka viņa lasa. Varbūt viņa baidās kaut kādos savos kontos pieslēgties. Ja viņa kaut kur ir ar pieeju pie internetiem, varbūt viņa šādas ziņas var izlasīt."

Kādas ir versijas par Annas pazušanu? Kas notika ar mazo Luīzi, Annas un Jura pāris mēnešus veco meitiņu? Kas noticis ar Annu? Lasiet intervijā tiešsaistes žurnālā TVNET+.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu