Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

"Avalanche" aizsargs Makars atzīts par NHL nedēļas labāko spēlētāju

Foto: AFP/SCANPIX

Par Nacionālās hokeja līgas (NHL) sestās nedēļas labākajiem spēlētājiem ir atzīti Kolorādo "Avalanche" aizsargs Keils Makars, Toronto "Maple Leafs" uzbrucējs Viljams Nīlanders un Pitsburgas "Penguins" centra spēlētājs Sidnijs Krosbijs, pirmdien paziņoja NHL.

Par pirmo "zvaigzni" ir atzīts Makars, kurš trijās aizvadītajās spēlēs sakrāja astoņus rezultativitātes punktus, septiņas reizes rezultatīvi piespēlējot. Viņš bija aizvadītās nedēļas rezultatīvākais hokejists līgā, divreiz sakrājot pa trim rezultatīvām piespēlēm mačā, kā arī palīdzot "Avalanche" svinēt uzvaru visās trijās spēlēs un ar 22 punktiem 16 spēlēs Rietumu konferencē ieņemt piekto vietu.

Nīlanders par nedēļas spēlētāju tika atzīts otro nedēļu pēc kārtas. Pirms septiņām dienām viņš bija nedēļas trešais labākais spēlētājs līgā.

Nīlanders savā dzimtenē Zviedrijā divās aizvadītajās spēlēs palīdzēja "Maple Leafs" uzvarēt abās spēlēs, sakrājot piecus (2+3) rezultativitātes punktus. Viņš jau 17 spēlēs kopš sezonas sākuma ir guvis rezultativitātes punktus, turpinot labot komandas rekordu šajā rādītājā un ieņemot astoto vietu šajā rādītājā līgas vēsturē.

"Maple Leafs" ar 22 punktiem 17 cīņās Austrumu konferencē ieņem ceturto vietu.

Savukārt Krosbijs četrās spēlēs sakrāja septiņus (5+2) rezultativitātes punktus. 36 gadus vecais Krosbijs uzvarā ar 5:3 pār Elvja Merzļikina pārstāvēto Kolumbusas "Blue Jackets" sakrāja četrus punktus (3+1), ieskaitot savu 13. "hat trick", 38. četru punktu sniegumu un 88. uzvaras vārtus līgā.

"Penguins" izcīnīja divas uzvaras un ar 18 punktiem 17 spēlēs Austrumu konferencē ieņem desmito vietu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu