Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Lomažs gūst piecus punktus zaudējumā "Anadolu Efes"

Latvijas basketbolists Rihards Lomažs
Latvijas basketbolists Rihards Lomažs Foto: Eurohoops Türkiye/X

Latvijas basketbolists Rihards Lomažs svētdien guva piecus punktus Turcijas čempionāta mačā, viņa pārstāvētajai Denizli "Yukatel Merkezefendi" piedzīvojot zaudējumu.

Denizli basketbolisti savā laukumā ar rezultātu 64:79 (18:20, 22:15, 11:24, 13:20) atzina ULEB Eirolīgas komandas Stambulas "Anadolu Efes" pārākumu.

Lomažs spēlēja tikpat kā bez atpūtas, laukumā pavadot 37 minūtes un 34 sekundes, kuru laikā realizēja vienu no diviem divpunktu metieniem un vienu no sešiem tālmetieniem. Tāpat latviešu basketbolists izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, atdeva divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu, pieļāva divas kļūdas, trīsreiz pārkāpa noteikumus, iekrāja negatīvu +/- rādītāju (-14) un tika pie viena efektivitātes koeficienta punkta.

Mājiniekiem ar 28 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām izcēlās Daniels Oturu, bet uzvarētājiem 22 punktus guva Dereks Villiss.

Jau ziņots, ka Jānis Timma sestdien guva 28 punktus un sakrāja astoņas atlēkušās bumbas, kamēr Stambulas "Daruššafaka" viesos ar 98:90 pārspēja Samsunas "Samsunspor", bet Kristers Zoriks guva septiņus punktus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles viņa pārstāvētās Izmiras "Petkimspor" zaudējumā 62:66 Stambulas "Bešiktaš".

Timmas pārstāvētā vienība ar sešām uzvarām astoņās spēlēs ir turnīra vicelīdere, Zoriks ar komandu izcīnījuši piecas uzvaras un ir ceturtie, bet Lomaža klubs ar vienu panākumu atrodas pēdējā, 16.pozīcijā.

Iepriekšējā sezonā Turcijas superlīgā uzvarēja Stambulas "Anadolu Efes".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu