Otrdienas horoskops: 7. novembris

Foto: PavelKant/Shutterstock

Horoskops otrdienai, 7. novembrim.

AUNS

Radošs noskaņojums un jaunas ieceres. Sajūta tāda, ka vari visu. Vienīgi izvēlies rūpīgi, ar ko sadarboties un kam ko stāstīt. Ne katrs ir draugs, kas izsaka komplimentus.

VĒRSIS

Pārdomas par profesionālo jomu. Iespējams, noiets kāds ceļa posms. Ja jūti rutīnu, tad ielūkojies darba sludinājumos vai raksti biznesa plānu. Vajag pārmaiņas.

DVĪŅI

Gaiss burtiski virmos no informācijas pārpilnības, bet esi vērtējošs, un netērē laiku, uzklausot pļāpas. Var arī gadīties, ka tevi vēlas ievilkt intridziņu tīmeklī.

VĒZIS

Priekšā vairāki ceļi... Pa kuru doties? Loģika, spriestspēja un intuīcija tevi nepievils. Bet, ja kāds cenšas atrunāt, nesāc šaubīties un sper izšķirošo soli. Nenožēlosi.

LAUVA

Pastāv iespēja ne tikai parādīt savus talantus, bet arī labi nopelnīt. Risinot lietišķos jautājumus, pievērs uzmanību arī juridiskajiem momentiem. Viens vārds vai komats mēdz mainīt lietas būtību.

JAUNAVA

Šodien ļoti noderēs tavs pragmatisms, racionālā domāšana un pedantisms. Ja darīšana ar ārzemju projektiem, tad īpaši precīzam jābūt juridiskos jautājumos.

SVARI

Galva pilna ar jaunām idejām – viena par otru labāka. Kad tāda pārbagātība, var rasties apjukums: ko iesākt, pie kā ķerties vispirms. Apspriedies ar cilvēkiem, kuru viedoklim uzticies.

SKORPIONS

Nedaudz eksplozīvs noskaņojums. Profesionālajā vidē pamanīsi pat vismazākās kļūdiņas un kolēģu neizdarību. Ja ko aizrādi, piedomā pie komunikācijas formas.

STRĒLNIEKS

Ar savu sparu aizrausi un iedvesmosi kolēģus, un izveidosi spēcīgu komandu. Tev nav tik svarīgi slavas lauri, kā darba rezultāts. Ar to gan pats, gan citi būs apmierināti.

MEŽĀZIS

Ja šī brīža situācija darbā tev nesniedz gandarījumu, palūko izdevīgāku un saistošāku piedāvājumu. Tikai ievāc informāciju, lai no vilka bēgdams, lācim neuzskrien.

ŪDENSVĪRS

Labs laiks profesionālajai izaugsmei. Prāts atvērts visam jaunajam, un tajā iekritīs kādas idejas sēkla. Ja ko izlem, tad nesavārsties, bet ķeries pie realizācijas.

ZIVIS

Jābūt apdomīgam gan ar jauniem projektiem, gan finansēm. Neesi lepns - ieklausies kolēģu, radinieku un draugu viedoklī, viņu teiktajā būs kas noderīgs.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu