Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

Oktobra pilnmēness. Kuras Zodiaka zīmes tas šoreiz ietekmēs visvairāk?

Foto: Yuriy Kulik/Shutterstock

Sestdien, 28. oktobrī, pulksten 23.23 sāksies pilnmēness Vērša zīmē,   un šoreiz ar Mēness aptumsumu. Kuros datumos dzimušos pilnmēness ietekmēs visvairāk šoreiz?

26. līdz 30. oktobris

Šo cilvēku dzīvē intensīva attīstība notiek caur attiecībām. Šajā laikā dažas sadarbības var beigties vai mainīties. Personīgajās attiecībās ir iespējams pārvarēt zināmas grūtības vai slogu, kas sākās gandrīz pirms diviem gadiem, taču atsevišķos gadījumos tas var nozīmēt arī attiecību beigas. Šiem cilvēkiem ir jāatbrīvo noteikti modeļi, kas ir kavējuši viņu attiecību attīstību.

23. līdz 27. aprīlis

Šie cilvēki var piedzīvot kādu emocionālu atdzimšanu – nedēļas nogale viņiem būs diezgan spraiga. Varbūt viņiem nākas saskarties ar noteiktām senām emocijām, kas ir ļoti ietekmējušas viņu personību. Iespējams arī, ka kāds svarīgs projekts viņu dzīvē sasniegs kulmināciju.

26. līdz 30. jūlijs

Šo cilvēku dzīvē var būt liels pavērsiens darbā, ar priekšnieku, dzīves virzienā vai ar vienu svarīgu ambīciju un mērķi. Iespējams, ka ilgstoši padarītais darbs tiks apmaksāts un atzīts. Taču kāds mērķis, pie kura spītīgi turējies, var tikt pilnībā izpostīts. 

24. līdz 28. janvāris

Šo cilvēku dzīvē var notikt liels pavērsiens mājās, ģimenē. Varētu pat teikt, ka norisināsies ieilgušas ​​situācijas kulminācija. Nākamās dienas var pārbaudīt iekšējo drošības sajūtu. Arī notikumi mājās var ļoti ietekmēt cilvēka ārējos centienus, darba un dzīves virzienu.

Pilnmēness vienmēr atstāj iespaidu uz teju visiem, astrologi vērš uzmanību ikvienam, ka sirdsmiers un pārliecība par sevi atkarīga no dzīves stabilitātes. Pilnmēness laikā var rasties sajūta, ka tā zūd, taču, visticamāk, tā būs ilūzija. Nav vēlams satraukties par materiālas dabas jautājumiem.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu