Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

19 gadus vecs ukraiņu futbolists pēkšņi pamet komandu un aizbēg uz Krieviju (8)

Foto: Tim White/"X"

Ukrainas futbola klubs "FC Shakhtar" paziņojis, ka lauž līgumu ar 19 gadus veco spēlētāju Oleksandru Rosputko, kurš oktobra sākumā Beļģijā pēkšņi pameta komandu. Izrādās, viņš devies uz Krieviju, ziņo neatkarīgais Krievijas izdevums "Meduza". 

"Saskaņā ar viņa nespēju atgriezties komandas atrašanās vietā un pildīt līgumā noteiktās saistības "FC Shakhtar" lauž līgumu ar futbolistu Oleksandru Rosputko," teikts kluba paziņojumā. 

19 gadus vecais Rosputko pēkšņi pazuda pēc "Shakhtar" spēles Beļģijā ar Antverpenes komandu "Royal Antwerp FC" UEFA Jaunatnes līgā. Viņš nospēlēja visas 90 minūtes. 

Medijs "Suspilne" ziņo, ka jaunietis aizbēdzis lidostā pēc spēles. "Shakhtar" norāda, ka futbolists saņēma savu biļeti un viņa bagāža tika pārbaudīta, bet viņš nekāpa lidmašīnā. 

Krievijas ziņu aģentūra "Regnum" norāda, ka Rosputko ar ģimeni caur Turciju devies uz Krieviju. Futbolista tēvs Jurijs Rosputko minēja, ka viņa dēls pieteiksies Krievijas pilsonībai, ko "būtu darījis savās mājās Doneckā". Viņa tēvs uzskata, ka Oleksandram Krievijā palikt "būs drošāk". 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu