Baiba Sipeniece-Gavare krietni novājējusi (10)

Apollo.lv

TV personība un radio "Star FM" balss Baiba Sipeniece-Gavare nesen devās aizraujošā piedzīvojumā, pievarot 120 km garu distanci nepilnas nedēļas laikā. Šis piedzīvojums vainagojies ne vien ar pozitīvām emocijām, bet arī ar izmaiņām ārējā izskatā.

Baibā manāmas būtiskas izmaiņas, viņa ieguvusi slaidāku augumu. Taču sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" Baiba nosaka, ka tam viņas acīs patiesībā neesot nekādas nozīmes. "Viss momentā var atnākt atpakaļ."

Foto: baiba.sipeniecegavare/Instagram

Viņa uzsver, ka daudz svarīgāka ir ticība sev. "Pirms pārgājiena kārtīgi iestaigāju apavus un gāju pie treneres, lai uztrenētu muskuļus. Kad pateicu, uz ko esmu parakstījusies, trenere ievilka elpu, izelpoja un teica: "Tu to varēsi!" To pašu pateica arī mans vīrs, bet bija arī tādi, kas šaubījās. Tāpēc ļoti svarīgi ir tas, kā līdzcilvēki pret tevi izturas, kad gribi pieņemt svarīgu dzīves lēmumu," spriež Baiba.

Baiba neslēpj, ka pārgājienā bijis brīdis, kad domājusi – pēdējā stundiņa ir klāt un būs jāizsauc helikopters. "Taču tajā mirklī man acu priekšā bija treneres seja, kura saka: "Tu to varēsi!" Viņa piebilst – "šāds pārgājiens jau nav nekāds varoņdarbs", bet doties uz priekšu, spītējot lietum un dubļiem, viņai bija iziešana ārpus komforta zonas. 

Baiba lēmusi šim piedzīvojumam iedot arī pievienoto vērtību - iedvesmot piecdesmitgadnieces. "Sākumā domāju, ka veltīšu šo savu gājienu Ukrainas karavīriem. Bet tad padomāju: bet ja nu pusceļā saļimstu, ko tad?!" atzīstas Baiba. Kad pārbaudījums bija godam izturēts, viņa izlēmusi – savu pārgājienu veltīs sievietēm vecumā virs piecdesmit, lai viņas iedvesmotu.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 3. oktobra numurā. 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu