Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Otrdienas horoskops: 3. oktobris

Foto: Africa Studio/Shutterstock

Horoskops otrdienai, 3. oktobrim.

AUNS

Jaunas ieceres un plāni. Var parādīties cilvēki, kas vēlas sadarboties, bet esi vērtējošs, jo varbūt kādās situācijās sākotnēji viss nav tā, kā izskatās. Greizo spoguļu attēli mēdz būt mānīgi.

VĒRSIS

Kaut arī esi par sevi pārliecināts, vēlams uzklausīt līdzcilvēku domas, varbūt tajās ir kas vieds un noderīgs. Neiesaisties strīdos, jo tie var pāriet destruktīvā fāzē.

DVĪŅI

Ja paveras jauni profesionālie ceļi, tad noteikti jārunā par finansēm. Kā mēdz teikt: grauds pie graudiņa un labība klētī. Patlaban arī labāk iekrāt, nevis tērēt.

VĒZIS

Jūtīgi uztversi norises darbā, līdzcilvēku izteikumus un mājinieku garastāvokli. Lai saglabātu sirdsmieru, mēģini mazliet norobežoties no situācijām, kas tevi neskar tiešā veidā.

LAUVA

Labi parādīsi sevi profesionālajā jomā, Ja risināmas sarežģītas situācijas, tad padomā vai kas līdzīgs nav bijis pagātnē. Var būt, ka tev jau ir pieredze un nekas jauns nav jāatklāj.

JAUNAVA

Ātri sapratīsies ar cilvēkiem un būsi sabiedrības dvēsele. Labs laiks, lai kaut ko mainītu profesionālajā dzīvē, iegūtu jauns sadarbības partnerus, kā arī pievērstos labdarībai.

SVARI

Nepaļaujies uz citu solījumiem – šis ir laiks, kad jāpaļaujas uz sevi un jācenšas izvirzīties. Tiekšanās pēc izaugsmes tiks pamanīta, un iespējams interesants karjeras piedāvājums.

SKORPIONS

Ja spēsi sadarboties, sekmēsies gan darbā un biznesā, gan attiecībās ar līdzcilvēkiem. Labs laiks domubiedru atrašanai un vērienīgiem projektiem.

STRĒLNIEKS

Uz ātru peļņu neceri, bet orientējies uz stabiliem ienākumiem nākotnē. Ja arī darāmā pilnas rokas, neizdzen sevi līdz spēku izsīkumam, organisms var sākt protestēt.

MEŽĀZIS

Gribēsies, lai pienākumu gūzma pārāk nesagulst uz pleciem. Taču lietišķajos jautājumos tomēr labāk darboties precīzi un atbildīgi. Ieņem stingru pozīciju, ja nākas aizstāvēt viedokli.

ŪDENSVĪRS

Kādu sadarbību var nākties pārskatīt, bet nekas jau nav uz mūžīgiem laikiem: kaut kas beidzas, kaut kas sākas. Esi atvērts kontaktiem, un radīsies iespējas izveidot jaunas pazīšanās.

ZIVIS

Kreatīvas lietišķās idejas, par kurām citi varbūt brīnīsies un grozīs galvas. Neietekmējies no skeptiķiem, tu esi uz radošā lidojuma viļņa. Veiksmīga diena finanšu darījumiem.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu