Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Zodiaka zīmes, kas ir tik pašpietiekamas, ka var iztikt bez attiecībām

Foto: Eduardo Regueiro/Shutterstock

Astrologi nosaukuši trīs Zodiaka zīmes, kas ir savā būtībā tik pašpietiekamas, ka var dzīvi pat nodzīvot, nealkstot atrast partneri. Šie cilvēki arī nav pārāk romantiski, bet kaislīgi gan!

Jaunava

Jaunavas ir neatlaidīgi un pašpietiekami cilvēki. Jau no mazotnes viņi pierod paļauties tikai uz sevi un netic pašaizliedzīgai palīdzībai no ārpuses, nemaz nerunājot par lielo mīlestību, kas viņus izglābs. Viņiem ir grūti sadraudzēties, jo viņi nelaiž nevienu pārāk tuvu un nevienam neuzticas. Un, ja viņu dzīvē tomēr ienāk otrā pusīte, tad partneris būs stingrā kontrolē. Jaunavas zīmē dzimušie vēlēsies būt pārliecināti, ka viņu partneris ēd, ģērbjas un mīlējas tieši tā, kā viņi to vēlas. Jaunavas arī nav dzimuši romantiķi, bet jāatceras, ka iespējams atkausēt jebkura sirdi.

Skorpions

Dzīvot ar Skorpioniem ir ļoti grūti. Viņi ir ātri un neparedzami. Cilvēks, kurš vēlas, lai viņam būtu nākotnes plāns un pārliecība par nākotni, noteikti nespēs izveidot attiecības ar šīs zīmes pārstāvi. Turklāt Skorpionam sagādā grūtības izrādīt savas jūtas. Ne katrs cilvēks vēlas dzīvot kopā ar šādu "sniega karalieni".

Mežāzis

Mežāži ir diezgan spējīgi piedzīvot spēcīgas emocijas un kādu patiesi mīlēt, taču ārēji tas nav pamanāms. Viņu jūtas tiek stingri kontrolētas. Pat vienatnē ar savu dvēseles radinieku Mežāzis nebūs maigs un romantisks. Viņi vispār neņem vērā mirkļa emocijas. Aukstais aprēķins ir visā galvenais. Tāpēc uz vētrainu romantiku ar Mežāzi nevar cerēt.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu