Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Trīs Zodiaka zīmes, kurām septembra beigas būs ļoti veiksmīgas

Foto: Alexander_fotolab/Shutterstock

Astrologi nosaukuši trīs Zodiaka zīmes, kurām septembra beigas būs ļoti veiksmīgas.

Jaunava

Septembra pēdējās dienās Jaunavas var paplašināt savu sociālo loku. Pateicoties viņu sabiedriskumam un draudzīgumam, viņi piesaistīs tos, kuri viņiem ir nepieciešami šajā dzīves periodā. Tāpēc viņi var atrast ne tikai jaunus draugus, partnerus un domubiedrus, bet arī cilvēku, ar kuru vēlas dalīties savā dzīvē.  Attiecības var attīstīties ļoti strauji, tas vajag vienkārši ļauties!

Ūdensvīrs

Ūdensvīram ļoti veiksies darba jomā. Būs iespēja uzņemties vadību un vadīt komandu uz panākumiem. Tomēr apdomīgi, nevajag domāt, ka tikai jūs zināt, kas būs labākais. Jācenšas ieklausīties kolēģu viedokļos, jāatceras, ka viens nav karotājs. Kopā esat spēcīgi, tāpēc pat nešaubieties, ka veiksme ir tepat aiz stūra. Būs iespēja uzlabot arī savu finansiālo stāvokli.

Auns

Septembra beigās Auni gūs iedvesmu, kas ļaus burtiski lidot virs mākoņiem. Viss izdosies tik viegli, un būs grūti pat noticēt, ka viss ir iespējams. Jābūt pateicīgam liktenim par šādu iespēju, jo tas nav tik dāsns pret visiem. Vērts atcerēties, ka ģimeni nevar atstāt novārtā. Kopā pavadīts laiks mājās vai ārpus tās būs tieši laikā, lai atgūtu harmoniju.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu