Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Trešdienas horoskops: 27. septembris

Foto: goszczal/Shutterstock

Horoskops trešdienai, 27. septembrim.

AUNS

Darbosies ar iedvesmu, un tad jau dzīve piespēlēs dažādas iespējas. Tostarp arī iesaisti pasākumos, kas tīkami papildina bankas kontu. Noformē visu juridiski pareizos līgumos.

VĒRSIS

Zemeslode griežas ātri un pasaule traucas uz priekšu straujiem soļiem. Iesaisties ambiciozos projektos. Tāpat arī vajadzētu papildināt zināšanas, it īpaši tehnoloģiju jomā.

DVĪŅI

Būs daudz ideju attiecībā uz karjeru vai biznesu, turklāt ir iespējas satikt līdzīgi domājošus cilvēkus, kas runā tiešu valodu – ar tādiem tev ir pa ceļam.

VĒZIS

Kauns nav nezināt, kauns ir nemācīties – tā vēsta tautas gudrība. Šodien ir vērts caurskatīt kursu un semināru piedāvājumus. Jau visai drīz var nākties kaut ko būtiski mainīt profesionālajā jomā.

LAUVA

Dzirkstošs dzīvesprieks, ar kuru aizrausi apkārtējos. Kolēģi būs gatavi sekot tavām idejām un darīt lielas lietas. Iegūsi simpātijas un domubiedrus arī to cilvēku vidū, kas iepriekš bijuši skeptiski.

JAUNAVA

Darbā vai biznesā ies nemierīgi un situācijas var mainīties no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ. Nesatraucies, bet nogaidi – dzīve visu saliks savās vietās un parādīs, kas ir kas.

SVARI

Ieņem “zemo startu”, jo pēkšņi var rasties iespējas nopelnīt labāk. Tomēr, domājot par karjeru un peļņu, neatstāj novārtā privāto dzīvi. Vakarā pasāc kaut ko kopā ar mīļoto un savējiem.

SKORPIONS

Padoma netrūks ne priekš sevis, ne citiem. Gribēsi kolēģus izrīkot pēc sava prāta un uz lietām raudzīsies ar kritisku skatu. Atceries senseno patiesību – iesaisties tikai tad, ja tevi lūdz.

STRĒLNIEKS

Šodien koncentrējies tikai uz to, kas ir svarīgākais. Citādi var sanākt kā sakāmvārdā: “Septiņi amati, astotais bads.” Tik traki, protams, nebūs – bet jādara tas, kur atdeve materiālā izteiksmē.

MEŽĀZIS

Ir vērts apdomāt jaunas iespējas, jo patlaban piemērots laiks, lai liktu pamatus peļņai nākotnē. Darba lietas ies ar labu “uzrāvienu”, bet darīšanas iestādēs ne visai.

ŪDENSVĪRS

Sekmīgs laiks peļņas palielināšanai un tas nozīmē, ka vari iet pie potenciālā darba devēja ar saviem priekšlikumiem vai pieteikties kādos biznesa kursos un veidot tāmi, lai realizētu pats.

ZIVIS

Neņem visu pie sirds un pirms pieņemt lēmumus, kārtīgi pārbaudi faktus. Iespējams, viss nav tā, kā izskatās un cilvēki nav tie, par ko izliekas. Jābūt modram, lai nenonāktu neveiklās situācijās.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu