Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Zvaigžņu vēstījums visām Zodiaka zīmēm no 25. septembra līdz 1. oktobrim

Foto: Geermy/Shutterstock

Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 25. septembra līdz 1. oktobrim.

AUNS

Viegli atradīsi kopēju valodu teju vai ar ikvienu – par profesionālām, sadzīviskām vai globāli filozofiskām tēmām. Cilvēki tieksies parunāt, jo viņiem būs interesanti, un tavi ieteikumi kādam var arī ļoti noderēt. Napoleonam tiek piedēvēts teiciens: “Kurš nemāk izteikties, tam karjeras neredzēt.” Bet ar izteikšanos tev nebūs problēmu, un aktuāla kļūs darba un profesionālās izaugsmes tēma. Acīs iedvesmas dzirksts, un tad jau dzīve piespēlēs dažādas iespējas. Tostarp arī iesaisti pasākumos, kas tīkami papildina bankas kontu. Nedēļas nogalē palutini sevi, iztērējoties par lietām, kas sagādā prieku. Privātajā dzīvē esi uzmanīgs – nesarunā kaut ko lieku.

VĒRSIS

Nostiprināsi autoritāti, darbā nākot klajā ar jauniem priekšlikumiem. Pēkšņi to būs tik daudz, ka pašam pārsteigums. Ja iepriekš tu pats sevi un citi tevi ir pazinuši, kā mazliet konservatīvu ideju un tradicionālu piegājienu aizstāvi, tad patlaban interesēs viss novatoriskais. Būsi gatavs izmēģināt jaunas metodes un iegūt jaunas zināšanas. Zemeslode griežas ātri un pasaule traucas uz priekšu straujiem soļiem. Iesaisties ambiciozos projektos. Brīvajā laikā jāgādā par saticību mājās. Var nākties samierināt radiniekus, risināt sadzīviskus jautājumus un attiecībās meklēt kompromisus.

DVĪŅI

Būt kustībā un informācijas plūsmā ir tava stihija, bet šonedēļ ļoti jāizvērtē, ko runā un kādās aktivitātēs iesaisties. Var gadīties, ka apkārt veļas baumu mākoņi un tiek piedāvāta līdzdalība apšaubāmos pasākumos. Pirms saki “jā” vārdu, mēģini noskaidrot visus iespējamos zemūdens akmeņus. Pašam būs daudz ideju attiecībā uz karjeru vai biznesu, turklāt ir iespējas satikt līdzīgi domājošus cilvēkus, kas runā tiešu valodu – ar tādiem tev ir pa ceļam. Labs laiks sarunām iestādēs, bet brīvdienās jāpievēršas saimniecības darbiem. Kāds jutīs mostamies kulināra talantu un gādās par ziemas krājumiem, kāds šķiros garderobi. Ja sirds brīva – iespējami neparasti piedzīvojumi.

VĒZIS

Tev patīk stabilitāte un prognozējamība, un negaidīti pavērsieni darba vai finanšu jomā var pabojāt garastāvokli. Patlaban labāk pietaupīt, nevis tērēt: tāds materiālais “spilventiņš” sirdi darīs mierīgāku. Taču neapstājies un nesatraucies – vajag meklēt jaunus variantus. Ļoti iespējams, ka atjaunosies kādi senāki lietišķie kontakti vai par sevi dos ziņas bijušie biznesa partneri. Nekautrējies darīt zināmus savus sadarbības nosacījumus. Lielisks laiks, lai apgūtu ko jaunu, jo zināšanas ir vērtība, kas nezūd, lai kādi vēji pūš. Brīvdienās enerģiski rosīsies pa mājām un izrīkosi savējos, kopā darbi ies no rokas.

LAUVA

Šonedēļ viss varbūt nenotiks tā, kā tu vēlētos un tavs skatījums uz situācijām un risinājumiem var nesakrist ar citu cilvēku viedokli. Piktoties vai “zibeņus mētāt” nav vērts, pasauli nepārtaisīsi, tikai nervus pabojāsi. Pievērsies lietām, kur ir atdeve, un komunicē ar cilvēkiem, kas draudzējas ar loģiku un kam ir līdzīgs skatījums uz problēmām un risinājumiem. Citējot Dalailamu: “Ja problēma ir atrisināma, tad par to nav vērts uztraukties. Ja problēma ir neatrisināma, tad uztraukties nav jēgas. Vispār no uztraukšanās nav nekāda labuma.” Kādam var izveidoties sekmīga sadarbība caur ārzemju tēmu. Nedēļas nogalē svarīga attiecību joma – daudz sirsnības un daudz mīlestības.

JAUNAVA

Ļoti aktīva nedēļa – daudz sarunu, tālruņa zvanu, sapulces un tikšanās. Dažu brīdi no tā visa jau raibs gar acīm… Spraigo darba dienu beigās atpūties, lai atjaunojas enerģija, pretējā gadījumā var parādīties izdegšanas pazīmes. Turklāt jāpievērš uzmanība arī finanšu jautājumiem. Labam būt ir labi, bet katram darbam sava cena. Patlaban peļņas tēmai jāpieiet ļoti aktīvi, jo ir iespējas ainu bankas kontā padarīt vēl tīkamāku. Brīvdienās darīšanas ar radiniekiem un ģimenes pasākumi, bet sirdslietās apspriežami nopietni jautājumi. Ja bijušas kādas sarežģītas situācijas, nedrīkst turēt sevī aizvainojumu.

SVARI

Sajūta tāda, ka vari vai kalnus gāzt: daudz enerģijas un vēlme pierādīt sevi atkal un atkal. Par tavām spējām profesionālajā jomā neviens nešaubās, bet šoreiz tu kolēģus vai biznesa partnerus pārsteigsi ar īpaši oriģinālām idejām. Kādam iespējams jauns piedāvājums, bet izvērtē to rūpīgi – savu augsto latiņu nevajag nolaist. Tāpat arī runā par atalgojumu un nenovērtē savus talantus pārāk zemu. Šonedēļ var nākties risināt attiecību jautājumus, un atceries, ka nevajag atteikties no saviem sapņiem tikai tāpēc, ka otrs negrib iet tajā pašā virzienā. Kaut gan – daudz ko var atrisināt atklātās un sirsnīgās sarunās.

SKORPIONS

Vai jāstrādā tikai, lai iegūtu visaugstāko amatu vai vislielāko algu? Ir patīkami sevi parādīt un pierādīt, bet komfortablāk jutīsies, paliekot mazliet ēnā – tādā kā “pelēkā kardināla” lomā. Kolēģi taujās padomu un respektēs tavu viedokli, bet ar to arī būs gana. Sirdsmiers svarīgāks par karjeru. Ar prieku pievērsīsies mācībām – ir radusies interese par jaunām tēmām: tehnoloģijām, svešvalodām, hobiju kursiem. Izglītošanās nes gaismu prātam, un tās nekad nevar būt par daudz. Privātajā dzīvē ļoti romantiskas emocijas un simpātijas tik dzirkstošas kā saulstaru spēles zeltainās koku lapās. Ļaujies mīlestībai un baudi skaistos mirkļus.

STRĒLNIEKS

“Darbs dara darītāju,” tā mēdz teikt un šonedēļ tu varēsi to pārbaudīt dzīvē. Pienākumu būs daudz un daži no tiem tev vēl nezināmi. Nāksies apgūt kaut ko jaunu, bet tu ar to sekmīgi tiksi galā. Un ne tikai tiksi galā, bet visai drīz jau varēsi pamācīt arī kolēģus. Daudz jaunu ideju un garīgais pacēlums. Savs labums arī finanšu jomā – iespējas nopelnīt vairāk nekā līdz šim. Tikai esi uzmanīgs, ja darbs vai kāds projekts saistās ar ārzemju tēmu. Tad jāpievērš uzmanība juridiskām niansēm un materiālajam aspektam. Brīvdienās jautri brīži draugu lokā. Būsi kompānijas dvēsele.

MEŽĀZIS

Būsi norūpējies par kārtību darbavietā, un vēlēsies pamācīt un paskubināt kolēģus, tāpēc, ka visam jābūt pēc plāna un akurāti. Tādos brīžos iespējams sastapties ar pretestību, jo ne jau katrs gatavs uzklausīt aizrādījumus. Turklāt svarīga forma, kādā tu tos pasniedz. Saki, ko domā, bet centies izvairīties no destruktīviem konfliktiem. Varbūt ir vērts apdomāt jaunas iespējas, jo patlaban ir piemērots laiks, lai liktu pamatus peļņai nākotnē. Darba lietas ies ar “uzrāvienu”, bet darīšanas iestādēs ne visai. Ja kas obligāti jākārto, tad rūpīgi sagatavojies. Nedēļas nogalē dvēseli iedvesmos romantiski piedzīvojumi. Simpātijas dzirkstīs un saņemsi komplimentus.

ŪDENSVĪRS

Tev patīk dienu dinamika, taču vienmēr jau nevar traukties un dzīvot uz jaunu ideju un iedvesmas viļņa. Dzīve grib, lai tu virzies uz priekšu soli pa solim, izplānojot un apdomājot. Cita starpā pēkšņi var atklāties, ka tev ir ļoti laba intuīcija attiecībā uz peļņu. Mēdz teikt, ka viss jaunais ir labi aizmirsts vecais, un varbūt tā arī ir tiesa. Taču – lai kā arī būtu, tavas ieceres tiks novērtētas. Tikai neatdod tās kādam par baltu velti. Sekmīgs laiks peļņas palielināšanai un tas nozīmē, ka vari iet pie potenciālā darba devēja ar saviem priekšlikumiem vai pieteikties kādos biznesa kursos un veidot tāmi, lai realizētu pats. Brīvdienās svarīga attiecību tēma. Jāgādā par saskaņu un jāizrunājas par jautājumiem, kas sakrājušies uz sirds.

ZIVIS

Šī nedēļa paies tādā kā “brīvajā peldējumā”. Darbā ikdienas pienākumi, bet nav īstais laiks jaunam izrāvienam, ambicioziem projektiem vai būtiskām pārmaiņām. Paveic darbu kārtīgi, bet neko jaunu neuzsāc. Drīzāk vajadzētu pierakstīt idejas, kas pavisam negaidot var ienākt prātā atpūtas brīžos, ejot pa ielu vai braucot transportā. Gan pienāks laiks, kad tās būs zelta vērtē. Brīvdienās kaut kur aizbrauc, izstaigājies pa dabas takām, apmeklē muzejus, pilis, muižas un citas Latvijas skaistās vietas. Sirdi sildīs mīlestība un kādu gaida ļoti romantiski piedzīvojumi.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu