Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Pirmdienas horoskops: 25. septembris

Foto: Paladin12/Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 25. septembrim.

AUNS

Cilvēki tieksies parunāt, jo viņiem būs interesanti, un tavi ieteikumi kādam var arī ļoti noderēt. Pašam svarīga darba un profesionālās izaugsmes tēma.

VĒRSIS

Nostiprināsi autoritāti, darbā nākot klajā ar jauniem priekšlikumiem. Pēkšņi to radīsies tik daudz, ka pašam pārsteigums. Būsi gatavs izmēģināt jaunas metodes un iegūt jaunas zināšanas.

DVĪŅI

Labs laiks sarunām iestādēs - pratīsi precīzi formulēt savas vēlmes un viedokli. Sekmīgs darbs ar dokumentiem, kā arī perfekti novadīsi darba apspriedes, ja būs nepieciešams.

VĒZIS

Aktuāla finanšu tēma. Labāk pietaupīt, nevis tērēt: tāds materiālais “spilventiņš” sirdi darīs mierīgāku. Tikai nesatraucies, ka varētu iestāties finanšu krīze – vajag meklēt jaunus variantus.

LAUVA

Tavs skatījums uz situācijām un risinājumiem var nesakrist ar citu cilvēku viedokli. Piktoties nav vērts, pasauli nepārtaisīsi. Komunicē ar tiem, kas draudzējas ar loģiku un kam ir līdzīgi uzskati.

JAUNAVA

Liela rosība jau no nedēļas pirmās dienas: daudz sarunu, tālruņa zvanu, sapulces un tikšanās. Vakarā atpūties, lai atjaunojas spēki, citādi var parādīties izdegšanas pazīmes.

SVARI

Daudz enerģijas un vēlme pierādīt sevi atkal un atkal. Par tavām spējām profesionālajā jomā neviens nešaubās, bet šoreiz tu kolēģus vai biznesa partnerus pārsteigsi ar īpaši oriģinālām idejām.

SKORPIONS

Ir patīkami sevi parādīt un pierādīt, bet komfortablāk jutīsies, paliekot mazliet ēnā – tādā kā “pelēkā kardināla” lomā. Kolēģi taujās padomu un respektēs tavu viedokli, bet ar to arī būs gana.

STRĒLNIEKS

Nedēļa sākas interesanti: daudz pienākumu un daži no tiem tev vēl nezināmi. Nāksies apgūt kaut ko jaunu, bet tu ar to sekmīgi tiksi galā. Un - visai drīz jau varēsi palīdzēt ar padomu citiem.

MEŽĀZIS

Būsi norūpējies par kārtību darbavietā, un vēlēsies pamācīt un paskubināt kolēģus. Taču var nākties sastapties ar pretestību, jo ne jau katrs gatavs uzklausīt aizrādījumus.

ŪDENSVĪRS

Dzīve grib, lai tu virzies uz priekšu soli pa solim, izplānojot un apdomājot. Cita starpā pēkšņi var atklāties, ka tev ir ļoti laba intuīcija attiecībā uz peļņu.

ZIVIS

Nedēļa sākas ar ikdienas pienākumiem, un nav īstais laiks jaunam izrāvienam, ambicioziem projektiem vai būtiskām pārmaiņām. Paveic darbu kārtīgi, bet neko jaunu neuzsāc.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu