Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Piektdienas horoskops: 22. septembris

Foto: Tatyana Soares/Shutterstock

Horoskops piektdienai, 22. septembrim.

AUNS

Nerīkojies emociju iespaidā. Dažkārt „uzmest galdā” atlūgumu vai sakravāt ceļasomu ir vieglāk, nekā lēnīgi un mērķtiecīgi virzīties izvēlētajā virzienā. Jābruņojas ar pacietību.

VĒRSIS

Iespējamas dīvainas „deja vu” sajūtas: kādi notikumi atkārtojas; kaut kas ataust no atmiņu dzīlēm. Varbūt dzīve vēlas, lai tu izdari secinājumus no iepriekšējās pieredzes.

DVĪŅI

Spoži uznācieni dažādās dzīves jomās. Tev piemīt dabas dots komunikācijas talants un tu labprāt palīdzēsi kolēģiem, sniegsi ieteikumus un priecāsies par novērtējumu.

VĒZIS

Ir iespējas izveidot jaunus kontaktus, satikt cilvēkus, ar ko saprasties no pus vārda un realizēt interesantus projektus. Privātajā dzīvē emocijas un viļņošanās, bet tā tam jābūt – lai nav garlaicīgi.

LAUVA

Gribēsi daudz, visu uzreiz un jau vakar... Vajadzētu nedaudz sazemējuma. Kaut arī tev pašam savs viedoklis, der ieklausīties kolēģu vai darījuma partneru ieteikumos.

JAUNAVA

Pašam brīdi šķitīs, ka visu zini perfekti un noteikti labāk par kolēģiem vai sadarbības partneriem, taču vērts ieklausīties atšķirīgos viedokļos.

SVARI

Viss skrupulozi ierakstīts plānotājā, un ne pa labi, ne pa kreisi. Kāds kolēģis tavu precizitāti var sākt uzskatīt par piekasīšanos. Bet, ja neturēsies pie plāna, radīsies haoss.

SKORPIONS

Privātajā jomā vari risināt saimnieciskas dabas jautājumus, kas dažādu iemeslu dēļ iekavējušies – īpašuma un zemes lietas, komunālās tēmas, sarunas ar bankām u.tml.

STRĒLNIEKS

Šodien piktosies par kolēģu neizdarību, iesaistīsies karstās diskusijās un rādīsi savu ugunīgo dabu. Vakarā dvēseli tīkami veldzēs mīlas jūtas.

MEŽĀZIS

Būsi nemierā ar kolēģu veikumu un gribēsi pateikt savas domas – tā skarbi un no sirds. Kurš ir redzējis satracinātu Mežāzi, tas sapratīs, ka joki mazi. Bet profesionālo latiņu nevajag nolaist.

ŪDENSVĪRS

Tev būs idejas, bet kolēģi – skeptiski. Ja cilvēki jau „a apriori” izdara secinājumus, tad pārliecināt viņus grūti. Nesatraucies. Domubiedri atradīsies un izrādīsies, ka ieceres ir ienesīgas.

ZIVIS

Šodien dari to, pēc kā ilgojas sirds – profesionālie pienākumi var pagaidīt. Vakarā apmeklē koncertu vai izrādi, saplāno brīvdienu izbraucienu pa interesantām Latvijas vietām.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu