Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Pašreizējā čempionvienība Argentīna PK kvalifikācijas mačā uzvar arī bez Mesi palīdzības

Argentīnas izlases futbolisti
Argentīnas izlases futbolisti Foto: EPA/Scanpix

2022.gada Pasaules kausa ieguvēja futbolā Argentīnas izlase otrdien izcīnīja uzvaru 2026.gada meistarsacīkšu kvalifikācijas mačā, spēlējot bez komandas lielākās zvaigznes Lionela Mesi.

Lapasā notikušajā mačā Argentīna ar rezultātu 3:0 (2:0) uzvarēja Bolīviju.

Pirmajos divos gūtajos vārtos piespēlēja Anhels di Marija, kurš vispirms 31.minūtē vārtu priekšā atrada Enco Fernandesu, bet 42.minūtē izpildīja tālu soda sitienu, ar galvu bumbu mērķī raidot Nikolasam Taljafiko. Pirms otrā vārtu guvuma sarkano kartīti par rupju pārkāpumu saņēma bolīviešu pussargs Roverto Fernandess.

Trešo reizi argentīnieši izcēlās septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām, kad no soda laukuma precīzs bija Nikolass Gonsaless.

Mesi augstkalnē notikušajā mačā nepiedalījās sliktās pašsajūtas dēļ.

Tikmēr Brazīlija izbraukumā izrāva uzvaru 1:0 (0:0) pār Peru.

Pirmajā puslaikā aizmugures situāciju dēļ divreiz netika ieskaitīti Rišarlisona gūtie vārti. Tomēr pamatlaika pēdējā minūtē pēc Neimara izpildītā stūra sitiena peruāņus pārspēja Markinjušs.

Citā spēlē Urugvaja negaidīti viesos ar 1:2 (1:1) zaudēja Ekvadorai, kurai abus vārtus guva Fēikss Torress.

Pēc kvalifikācijas pirmajiem diviem mačiem punktus nav zaudējušas tikai Argentīna un Brazīlija. Dienvidamerikas zonā desmit izlases cīnās par sešām ceļazīmēm uz finālturnīru un vienu vietu starpkontinentālajās pārspēlēs.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu