Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO Mesi meistarstiķis pašā mača izskaņā ļauj "Inter" komandai iesoļot nākamajā Līgu kausa izcīņas kārtā

Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: Reuters/ScanPix

Argentīnas futbola izlases zvaigzne Lionels Mesi svētdien pamatlaika izskaņā izrāva neizšķirtu, kas palīdzēja Maiami "Inter" pēc tam sasniegt Līgu kausa ceturtdaļfinālu.

Astotdaļfinālā "Inter" tikās ar citu ASV komandu "Dallas" un pamatlaiks noslēdzās ar neizšķirtu 4:4 (1:2), bet 11 metru pēcspēles sitienu sērijā ar 5:4 pārāki bija Maiami futbolisti.

Mesi pirmos vārtus mačā guva jau pēc spēlētām sešām minūtēm, izvirzot vadībā "Inter", taču pirmā puslaika turpinājumā "Dallas" divas reizes raidīja bumbu Maiami vienības vārtos, pārņemot vadību.

Otrajā puslaikā 63.minūtē Dalasas komanda tika pie divu vārtu pārsvara, taču divas minūtes vēlāk Benhamins Kremaski samazināja "Inter" deficītu līdz vienam precīzam sitienam.

"Dallas" ātri atguva divu vārtu pārsvaru pēc tam, kad Roberts Teilors palīdzēja bumbai nonākt savos vārtos. Tuvojoties pamatlaika izskaņai, piecu minūšu laikā "Inter" tika pie diviem vārtiem, izglābjoties no neveiksmes. Vispirms 80.minūtē savos vārtos bumbu raidīja Marko Farfans, bet 85.minūtē Mesi ar precīzu brīvsitienu izlīdzināja rezultātu.

Arī pēcspēles sitienos Mesi bija precīzs, jau ar pirmo sitienu izvirzot vadībā "Inter", bet vēl pa reizei pretinieku vārtsargu pārspēja Serhio Baskets, Leonardo Kampana, Kamals Millers un Kremaski. Vienīgais neprecīzais sitiens "Dallas" rindās padevās Pekstonam Pomakalam.

Ceturtdaļfinālā "Inter" sagaida mačs pret "Charlotte" vai Hjūstonas "Dynamo".

Līgu kausa izcīņā piedalās MLS un Meksikas komandas. Dalība turnīra izslēgšanas spēļu fāzē garantēta MLS un Meksikas čempionēm, bet vēl 45 komandas sadalītas 15 grupās pa trim vienībām, no kurām katras apakšgrupas divas labākās tiek izslēgšanas spēlēs.

Turnīrs noslēgsies 19.augustā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu