Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis
Iesūti ziņu!

Noskaties! Ciemos pie "Skrīveru mājas saldējuma"

Karsta vasara, lietaina vasara - kāda atšķirība. Ikvienu vasaru un ikvienu dienu brīnišķīgu padara saldējums. Katram ir savs mīļākais saldējums, bet kāpēc apstāties pie viena, ja var nogaršot tik daudz! Šokolādes saldējums, saldējumu ar rumu un rozīnēm, biezpiena, mārrutku, estragona, piparmētru un pat ogļu saldējums - te ir ko baudīt!  Kas ir tie cilvēki, kas vaiga sviedros no idejas līdz iepakotai vafeļu glāzītei mums sarūpē šo veldzējošo prieku? Devāmies uz Skrīveriem, lai iepazītos ar vienu no gardo saldējumu ražotājiem Latvijā - "Skrīveru mājas saldējumu".

Vairāk nekā 25 dažādas garšas - gan sāļi, gan saldi, gan klasiski, gan moderni. "Skrīveru mājas saldējums" ir ģimenes uzņēmums, kas, kopjot veselīgas ēšanas tradīcijas un aizraujoties ar gardēdību, gatavo dabīgu saldējumu. Saldējumu gatavošanai tiek izmantoti vietējie labumi, tie ir brīvi no ķīmiskām un viltotām piedevām.

Vairāk skaties un uzzini video!

Foto: Ciemos pie "Skrīveru mājas saldējuma"

 Raksts tapis sadarbībā ar "Skrīveru mājas saldējumu".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu