Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Ronaldu kļuvis par pelnošāko zvaigzni "Instagram" platformā. Cik viņš iekasē par vienu ierakstu?

Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AP/Scanpix

Portugāles futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu var lepoties ne tikai ar profesionālā futbola lielāko algu par sezonu, bet arī ienesīgāko "Instagram" kontu pasaulē, vēsta "Hopper HQ".

Iepriekš vislielāko summu par vienu sponsorētu "Instagram" ierakstu saņēma populārā influencere Kailija Dženere, bet 2022. gadā šā topa virsotni iekarojis Ronaldu.

38 gadus vecais "Al-Nassr" futbolists var lepoties ar sekotājiem bagātāko "Instagram" kontu. Aprēķināts, ka 2022. gadā viens sponsorēts ieraksts viņa "Instagram" kontā izmaksājis 2,397 miljonus ASV dolāru (2,19 miljoni eiro).

Ronaldu konkrētā topa virsotni iekarojis ar pamatīgu atrāvienu, jo otrajā vietā esošās Dženeres "Instagram" kontā viens sponsorēts ieraksts izmaksājis 1,67 miljonus eiro. Savukārt trešo vietu ieņem cits futbola spīdeklis Lionels Mesi, kurš par vienu sponsorētu ierakstu iekasē 1,62 miljonus eiro.

Starp pelnošākajiem 20 "Instagram" kontiem bez Mesi un Ronaldu atrodams vēl tikai viens sportists - 18. vietu ar 861 tūkstoti eiro par sponsorētu ierakstu ieņem Brazīlijas futbola zvaigzne Neimars.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu