Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Situācijai pietuvināts avots plašāk komentējis Lebrona dēla sirds apstāšanos (1)

Lebrons un Bronijs Džeimsi
Lebrons un Bronijs Džeimsi Foto: AP/Scanpix

Situācijai pietuvināts anonīms avots sarunā ar CNN plašāk komentējis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigznes Lebrona Džeimsa dēla Bronija Džeimsa sirds apstāšanos.

Jau iepriekš ziņots, ka treniņa laikā pēkšņi apstājusies 18 gadus vecā Bronija sirds. Viņš nekavējoties tika nogādāts mediķu aprūpē, un jaunā basketbolista stāvoklis ir stabils.

Situācijai pietuvināts avots norādījis, ka iepriekš jaunais basketbolists neesot saskāries ar sirds problēmām. Bronijs pirms dažiem mēnešiem esot izgājis vairākus sirds pārbaudes testus - elektrokardiogrāfiju un ehokardiogrammu.

Abas pārbaudes uzrādījušas normālus rezultātus, kas nozīmē, ka pēkšņās sirds apstāšanās pamatā nav kāda iepriekš neapzināta problēma.

Tāpat tiek ziņots, ka Bronija sirds ritmu ilgāku laiku slimnīcā monitorēs ārsti. Anonīmais avots norādījis, ka gadījumā, ja monitorēšanas procesa laikā netiks konstatētas anomālijas, tad ārsti izskatīšot citus potenciālos sirds apstāšanās iemeslus, piemēram, dehidrāciju un pārāk lielu slodzi treniņos.

Aizsargs Bronijs Džeimss gatavojas debijai Nacionālajā koledžu sporta asociācijā (NCAA), kur pārstāvēs Dienvidkalifornijas Universitāti. Lebrons Džeimss nav slēpis, ka labprāt spēlētu NBA kopā ar dēlu, taču Bronijs uz spēlēšanu NBA varēs pretendēt tikai no 2024./2025. gada sezonas.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu