Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

Personām, kas Jūrmalā agresīvi vērsās pret policistiem, sods nav piespriests (8)

Foto: Ekrānuzņēmums no "Twitter" video

Valsts policija joprojām izmeklē 16. jūlija incidentu Jūrmalas pludmalē. Pagaidām abi vīrieši, kas bija agresīvi pret policiju, netiek sodīti, vēsta raidījums "TV3 Ziņas".

Pašlaik pret abām personām ierosināti vairāki administratīvā pārkāpuma procesi: divi par sabiedriskās kārtības traucēšanu un nepakļaušanos policistam un viens par agresīvu uzvedību. 

Pārbaudot konfliktā iesaistītās personas, policija atklājusi, ka viens no konfliktā iesaistītajiem vīriešiem internetā dalījies ar video, kurā izmantoti totalitāro režīmu simboli. Par to vīrietis brīdināts.

Šobrīd tiek vērtēti lietas materiāli, lai saprastu, vai ir pamats ierosināt kriminālprocesu.

Kā iepriekš ziņoja portāls "Apollo.lv", 6. jūlijā Majoru pludmalē vairākas personas, iespējams, alkohola reibumā, veica vairākas huligāniskas darbības - spēlēja futbolu, ar bumbu trāpot citiem pludmales apmeklētājiem, un ignorēja citu atpūtnieku lūgumus to pārtraukt.

Jūrmalas pašvaldības policijas darbinieki minētās personas atkārtoti aicināja pārtraukt nelikumīgās darbības, tomēr abi vīrieši uz likumsargu lūgumiem nereaģēja. 

Atpūtnieku grupa necenzētiem vārdiem lamājās, agresīvi izturējās pret pašvaldības policistiem un centās konfliktu eskalēt. Sociālajos medijos publicētā videoierakstā dzirdams, ka viņi policijas darbiniekiem draud.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu