"Gaļasmašīna 20 sekunžu laikā." Ēģiptē haizivs saplosītā vīrieša tēvs par redzēto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Celeb News Now/"Twitter"

Ēģiptē haizivs nogalināja 23 gadus vecu Krievijas pilsoni. Mirušā tēvs aprakstīja mirkli, kad viņš bezpalīdzīgi noskatījās kā viņa dēls tiek nogalināts, vēsta medijs "Insider".

"Mēs devāmies uz pludmali atpūsties. Manam dēlam uzbruka haizivs. Tas viss notika dažu sekunžu laikā," stāsta Jurijs Popovs.

Vīrietis sacīja, ka situācija bija šokējoša, jo tā notikusi drošā pludmalē starp jahtām.

"Kādu palīdzību jūs varat sniegt? Šī gaļasmašīna notika 20 sekunžu laikā. Viņu vienkārši ievilka zem ūdens," sacīja Popovs.

"Apollo.lv" jau vēstīja - kādā Ēģiptes kūrortā Sarkanās jūras krastā negaidīti parādījusies haizivs. Tā uzbrukusi kādam Krievijas pilsonim un nogalinājusi viņu, atsaucoties uz Ēģiptes un Krievijas varasiestāžu paziņojumiem, ceturtdien raksta ārvalstu mediji.

Ēģiptes Vides ministrija paziņoja, ka vīrietis miris no tīģerhaizivs zobiem ūdeņos netālu no Hurgadas pilsētas. Pēc incidenta varas iestādes slēdza 74 kilometrus garu piekrastes līniju, paziņojot, ka tā paliks aizliegta līdz svētdienai.

Ministrija vēlāk paziņoja, ka ir noķērusi haizivi un izmeklē to laboratorijā, lai mēģinātu noteikt retā uzbrukuma iemeslus.

Krievijas konsulāts Hurgadā vīrieti identificēja kā Krievijas pilsoni, taču nenosauca viņa vārdu. Krievijas ziņu aģentūra TASS paziņoja, ka bojāgājušais ir 1999. gadā dzimis krievu vīrietis, kurš dzīvoja Ēģiptē un nebija tūrists.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu