Nožēla un psihoterapijas kabinets. Agrita Bindre pirmo reizi publiski runā pēc aiziešanas no šova

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Ģimene burkā"

Pēc paziņojuma, ka raidījums "Ģimene burkā" pārtrauc sadarbību ar Bindru ģimeni, Agrita sociālajos tīklos nebija bildusi ne vārda. Pēc pāris dienām viņa atkal vēršas pie saviem sekotājiem.

Viņa izsaka pateicību par laba vēlējumiem, jo tie likuši saņemties. Agrita neslēpj, ka šis ir emocionāli smags laiks. Tāpat Agrita atklāj sekotājiem, ka atrodas psihoterapijas centrā, jo pēdējo dienu notikumu dēļ ģimene saņēmusi mobingu un "nežēlīgu negāciju vircu".

Agrita uzsver, ka saņēmusi kārtīgu mācību, apzinās savas kļūdas un nožēlo, taču laiku atgriezt atpakaļ vairs nav iespējams. Viņa uzsver, ka ir jādzīvo tālāk, viņai ir četri bērni, par kuriem jāturpina rūpēties. Un dzīve mazliet pēc notikušā pamainīšoties visai Bindru ģimenei, tāpēc Agrita aicina interesējošos jautājumus uzdot viņai.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pēc "Ģimene burkā" dalībnieku Bindru ģimenes lēmuma atstāt sunīti Mailo jaunajiem saimniekiem 360TV lēma pārtraukt sadarbību ar Bindru ģimeni.

Pēdējā "Ģimene burkā" sērijā Agrita teica: "Mana lielākā kļūda bija to suni paņemt pirms tiem diviem gadiem. Es kaut kā paļāvos spiedienam," secina Bindre. "Es atskatos, es saprotu savas kļūdas, bet mainīt to nevaru. Ir situācija, un tā ir jāpieņem tāda, kāda tā ir."

Zināms, ka Mailo atrodas gādīgās rokās un ir sākts darbs ar kinologu, lai pēc iespējas ātrāk mājdzīvnieks varētu atrast sev drošas mājas un mīlošu ģimeni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu