"Es kļūdījos." Smiltēns atvainojas par savu rīcību hokejistu sagaidīšanas pasākumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns pie Brīvības pieminekļa, kur notiek bronzas medaļas Pasaules čempionātā hokejā izcīnījušās Latvijas hokeja izlases tikšanās ar līdzjutējiem.
Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns pie Brīvības pieminekļa, kur notiek bronzas medaļas Pasaules čempionātā hokejā izcīnījušās Latvijas hokeja izlases tikšanās ar līdzjutējiem. Foto: Edijs Pālens/LETA

Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns Latvijas Radio raidījumā "Krustpunktā" atzinis, ka pieļāvis kļūdu, piedalīdamies pasaules čempionātā bronzu ieguvušās Latvijas hokeja izlases sagaidīšanā. 

Viņš raidījumā sacīja - dažus no jokiem pat esot izdrukājis un salicis birojā.

"Es jau tad sapratu, ka kļūdījos. Mana kļūda bija šie četri soļi, un tālāk jau emociju sakāpinājumā tas aiziet…" sacīja Smiltēns.

Viņš arī atvainojās visiem par savu kļūdu.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pēc Smiltēna iniciatīvas 28. maijā tika sasaukta Saeimas sēde un īsi pirms pusnakts tika nolemts, ka par godu Latvijas hokeja izlases izcīnītajai bronzai pasaules hokeja čempionātā 29. maijs Latvijā ir oficiāla brīvdiena.

Pēcāk sociālo tīklu lietotāji blogošanas vietni "Twitter" piepildījuši ar smiešanos par Saeimas priekšsēdētāju Edvardu Smiltēnu, kurš, pēc "tviteristu" domām, bezgaumīgi Latvijas hokeja izlases kreklā grozījies kopā ar hokeja komandu tās sagaidīšanas brīdī pie Brīvības pieminekļa un nav pat kautrējies dāļāt autogrāfus bērniem, kuri tos vēlējās saņemt no hokejistiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu