Uzņēmums izpētījis, ka hokejistu sagaidīšanas pasākumā pulcējās krietni vairāk cilvēku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas izlases hokejisti pie Brīvības pieminekļa
Latvijas izlases hokejisti pie Brīvības pieminekļa Foto: Edijs Pālens/LETA

SIA "JCDecaux Latvia" sociālo tīklu vietnē "Facebook" paziņojis, ka 29. maijā par godu Latvijas hokeja izlases panākumiem pie Brīvības pieminekļa pulcējās aptuveni 52 000 cilvēku.

Uzņēmums vēsta: ""All Unite" sensori ir uzstādīti vairākās lokācijās un skaita "Wi-fi" signālus, kas ir pārvietojušies 50 metru rādiusā no sensora. Dati tiek šifrēti un atbilst visiem datu drošības un aizsardzības standartiem, tie palīdz ieraudzīt kopējo plūsmu un unikālos kontaktus pilsētā.

Tika izvēlēti 10 dažādi sensori, lai spētu spriest par unikālo kontaktu skaitu no 11 līdz 14, kad notika visaktīvākā pulcēšanās pie Brīvības pieminekļa."

Tomēr uzņēmums uzsver - ticams, ka ieradās vēl vairāk cilvēku, jo sensori nefiksē tos, kas pārvietojās bez telefona vai citā virzienā, nepaejot garām nevienam no sensoriem.

Foto: Tūkstošiem hokeja līdzjutēju sveic Latvijas hokeja izlasi

Valsts policija norāda, ka pirmdien Latvijas izlases hokejistu sagaidīšanas pasākumā Rīgā pie Brīvības pieminekļa bija pulcējušies vismaz 30 000 līdzjutēju. 

VP preses pārstāve Simona Grāvīte aģentūrai LETA teica, ka kopumā pasākums aizritējis bez būtiskiem incidentiem un starpgadījumiem, tomēr policija turpina pilsētā uzraudzīt sabiedrisko kārtību un drošību.

Jau ziņots, ka desmitiem tūkstoši cilvēku pie Brīvības pieminekļa Rīgā ar skaļām ovācijām sagaidīja Latvijas hokeja izlasi, kas aizvadītajā pasaules čempionātā izcīnīja bronzas medaļas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu