"Mūsu stāsts ir kā Romeo un Džuljetai." Vārtsarga Šilova sieva atklāj abu mīlasstāstu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA, instagram/vendija_rose

Pēc šī pasaules čempionāta vārtsarga Artūra Šilova vārdu zina visi, bet kāda īpaša meitene viņa spēkam un talantam ticējusi vienmēr - jau no dienām, kad abi sēdēja vienā skolas solā. Tā ir Artūra sieva Vendija, kas viņam iekritusi sirdī jau 16 gadu vecumā.

Sarunā ar "Privāto Dzīvi" Vendija Šilova pastāstīja, ka abi saskatījās 10. klasē, mācoties Ziemeļvalstu ģimnāzijā, un jau trīsarpus gadus ir vīrs un sieva.

Artūrs meiteni bildināja 2019. gada 2. martā, un arī šī diena bija saistīta ar hokeju. "Tas bija pēdējā spēlē, kurā Artūrs spēlēja HS Rīga pret HK Mogo.

Protams, daudzi mums ir teikuši, ka tas ir ļoti agrs vecums, lai precētos. Bet mēs sapratām, ka mūsu attiecības jau ir pietiekami pierādījušas sevi.

Kāpēc lai tās neapstiprinātu oficiāli? Tāpēc jau 2019. gada 23. augustā mēs mijām gredzenus," atminas viņa.

Tas noticis klusā, intīmā ceremonijā, un par abu kāzām zināja vien retais.

"Kad dažiem radās jautājumi, mēs atzināmies - jā, esam to izdarījuši. Savā ziņā mūsu stāsts ir kā Romeo un Džuljetai, jo esam izgājuši cauri arī smagiem posmiem," neslēpj viņa.

Vendija teic, ka būt par hokejista sievu nav viegli. "Man jābūt stiprai un pacietīgai, vienmēr jāatceras, ka lauva ir izgājis laukumā un cīnās par savu vietu, savu nākotni.

Būt hokejista sievai nav viegli, jo vīrs bieži ir prom. Hokeja sezonas laikā arī svētkus nākas pavadīt atsevišķi. Pēdējo reizi pa īstam kopā bijām pērn novembrī, kad uz divām nedēļām aizlidoju pie viņa uz Kanādu.

Arī tagad viņam bija treniņi, dzīve viesnīcā.  Vasarā varēsim biežāk būt kopā," cer Artūra sieva.

Vendija ikdienā dzīvo Latvijā, kur koledžā apgūst kosmetoloģiju un strādā par viesmīli restorānā.

Viņa sapņo, ka pēc mācībām atvērs pati savu kosmetoloģijas privātpraksi. Vaicāta, vai nav bijusi doma pārcelties pie vīra uz Kanādu, viņa teic: "Ir bijusi, bet, ja es tā izlemtu, tad tikai pēc studijām. Šeit Latvijā tomēr ir mana ģimene. Pirms pieņemu tādu lēmumu, vajag nopietni apdomāties." 

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 30. maija numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu