Trīs Zodiaka zīmes, kuras salauž partnera sirdi biežāk nekā citas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: africa_pink/Shutterstock

Astrologi nosauc trīs Zodiaka zīmes, kuras visbiežāk var salauzt partnera sirdi.

Dvīņi

Dvīņi pastāvīgi meklē mīlestību. Viņiem patīk būt cilvēku sabiedrībā un veids, kā viņi komunicē, atgādina flirtu, lai gan patiesībā tā nemaz nav. Attiecībās viņi ir lojāli un gādīgi. Bet, ja nav uzticības, tad Dvīņi dosies meklēt laimi citās attiecībās. Un viņi to var izdarīt, esot attiecībās ar iepriekšējo partneri. Impulsivitāte bieži spēlē viņiem par sliktu. Tajā pašā Dvīņi, kuri iemīlējušies no sirds, nekad pat nepaskatīsies apkārt.

Svari

Svari ļoti baidās palikt vieni, tāpēc priecājas, ja apkārt ir vairāki cilvēki, kuri cenšas iekarot viņu sirdi. Svari prot flirtēt un pieņemt komplimentus. Viņi arī lieliski slēpj savus noslēpumus, tāpēc partneris līdz pēdējam var nezināt, ka viņiem ir sānsoļi. Svari attiecībās parasti neuzturas ilgi, viņi dodas meklēt jaunu mīlestību, atkal no jauna gūstot iemīlēšanās sajūtas.

Zivis

Attiecībās Zivis biežāk skatās pa malu malām nekā citas Zodiaka zīmes. Tas viss ir saistīts ar viņu daudzpusību. Viņiem it kā kaut kas vienmēr trūkst, tāpēc mainās gan gaume, gan vēlmes, ko partnerim grūti piedāvāt. Mainās arī viņu vērtības un prioritātes. Tajā pašā laikā viņi mērķtiecīgi nemeklē sānsoļus, bet, ja kāds uzņemas iniciatīvu, diez vai viņš atteiksies. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu