Aizkustinošākā šķiršanās Francijā: nogalinātas skolotājas vīra atvadu deja pie sievas zārka (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP / Scanpix

52 gadus veco skolotāju Agnesi Lasālu 22. februārī nāvējoši sadūra kāds viņas skolēns. Traģēdija notika skolā Senžandeluzā, nelielā piejūras pilsētiņā Francijas dienvidrietumos. Sešpadsmitgadīgais jaunietis izmeklēšanā stāstījis, ka kāda maza balstiņa viņa galvā viņam likusi skolotāju nogalināt, raksta "Italy24".

Traģiskais notikums satrieca visu Franciju. 3. martā notika Agneses Lasālas bēres, un šis notikums savukārt visus aizkustināja līdz asarām.

Kad pēc bēru ceremonijas skolotājas zārku iznesa no baznīcas, pavadītājiem par izbrīnu atskanēja mūzika: leģendārā džezmeņa Nata Kinga Koula dziesma "Love" franču valodā. Pēc pāris taktīm skolotājas vīrs Stefans Voirins sievas zārka un pavadītāju priekšā sāka deju – pēdējo deju sievai. Dejošana bijusi pāra aizraušanās visa mūža garumā, un ar šo deju sērojošais vīrs vēlējies godināt sievas piemiņu.

Pēc mirkļa, attapušies no šoka, vīram dejā pievienojušies pavadītāji. Dzīvespriecīgā mūzika, vienatnē dejojošais atraitnis un ar asarām acīs dejojošie pavadītāju pāri – tādas atvadas Francija vēl nebija piedzīvojusi.

Neticami aizkustinošo brīdi video iemūžināja Francijas TV3, un tas skāris cilvēku sirdis visā pasaulē.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu