Divas Zodiaka zīmes, ar kurām labāk konfliktos neielaisties

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Budimir Jevtic/Shutterstock

Astrologi nosauc divas Zodiaka zīmes, kurām ir grūti valdīt pār savām emocijām. No šīm divām Zodiaka zīmēm bieži var nākties piedzīvot emociju lavīnu, reizēm pietiks ar vienu vārdu, lai situācija izietu ārpus kontroles.

Lauva

Lauvas ir ļoti laipnas, sabiedriskas un dzīvespriecīgas, un tomēr - ja kaut kas iziet no kontroles vai, nedod dievs, Lauvas sāk strīdēties, viņi ātri asu diskusiju var pārvērst par skandālu.

Mēģinot aizstāvēt savu viedokli, šīs Zodiaka zīmes pārstāvji var kliegt, apvainot vai pazemot savu pretinieku. Galvenokārt tas ir raksturīgi vīriešiem, taču arī sievietēm ir gana asa mēle.

Astrologi iesaka censties pēc iespējas mierīgāk reaģēt uz Lauvas izteicieniem. Viņi noteikti sapratīs, ja kļūdījušies, taču strīda karstumā mēģināt viņus nomierināt ir lieka laika tērēšana.

Strēlnieks

Strēlnieki ir cilvēki, kuri zina, kā uzvesties atturīgi, un bieži šīs zināšanas lieto praksē, taču ir reizes, kad viņi nevar klusēt. Visbiežāk kaislības uzliesmo tad, kad kāds no malas mēģina pārkāpt viņa personīgās robežas.

Gadījumā, ja izcelsies konflikts ar Strēlnieku, viņi strīdēsies un pierādīs savu taisnību, cik vien būs spēka. Strīds ilgs tik ilgi, līdz Strēlnieks "nolaidīs tvaiku".

Astrologi saka, ka šā iemesla dēļ Strēlniekiem ir maz draugu - ne visi ir gatavi izturēt viņu emociju uzplūdus. Tomēr tie cilvēki, kuri apzināti turas tuvu, sapratīs un atbalstīs Strēlnieku grūtos brīžos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu