"Satikāmies viņa dzīves viszemākajā punktā." Mūziķa Alex dzīvesbiedre dalās atmiņās par mīļoto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Pagājis jau vairāk nekā gads kopš mūžībā devās grupas "Opus pro" mūziķis Alex jeb īstajā vārdā Oļegs Andrejevs. Viņa dzīvesbiedre Agita Grīnberga izdevumam "Privātā Dzīve" dalījās atmiņās par abu attiecībām un to, vai šobrīd samierinājusies ar zaudējumu. 

Agita un Alex viens otram bija septiņus skaistus gadus. Taču pazīstami viņi bija jau kopš rokoperas Lāčplēsis laikiem - pagājušā gadsimta 80. gadiem. Agita tajā piedalījās kā dejotāja, bet Alex dziedāja kopā ar grupu "Opus Pro". "Bijām tolaik sirdī aizņemti cilvēki, un mūsu attiecības bija kā brālim ar māsu, jau tad mums bija tā stiprā pleca sajūta."

Abi attiecības uzsāka tikai daudzus gadus vēlāk. "Mēs satikāmies viņa dzīves viszemākajā punktā. Toreiz abi bijām nobijušies par to, vai attīstīt mūsu attiecības vispār varētu būt nopietni," atklāj Agita.

Alex laulība bija izjukusi, nespējot tikt galā ar personiskiem pārdzīvojumiem - dēla mīklaino pazušanu. Viņš bija aizrāvies arī ar alkoholu. "Tomēr tā bija ļoti spēcīga mīlestība, īsta jūtu ķīmija. Bija sajūta - it kā kaut kādas skolas laiku attiecības nebūtu līdz galam izdzīvotas," pasmaida Agita. Viņas parādīšanās mūziķa dzīvē mainīja visu. Viņš atrada mīlestību, mājas sajūtu, iedvesmojās jaunai dzīvei - izmācījās par masieri un vairs neslīga atkarību purvā. 

Vaicāta, vai tikusi galā ar zaudējuma sajūtu, viņa saka: "Tagad vairs nav tik smagi, man ir gaišas, mīļas atmiņas par laiku, ko veltījām viens otram."

Mūziķis Alex mūžībā devās 2021. gada 27. decembrī.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 14. marta numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu