Sācies jauns posms TV personības Leldes Ceriņas dzīvē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

TV personība Lelde Ceriņa pieņēmusi jaunu izaicinājumu - viņa pievienojusies kanāla TV3 komandai un turpmāk vadīs jaunu raidījumu "Mēs mīlam ģimeni", kurā dosies ciemos pie 12 Latvijas ģimenēm, lai iepazītu tuvāk viņu ģimenes modeli.

Raidījumos tiks apskatītas tādas tēmas kā pirmais bērniņš pēc 40, mājmācība, attāluma attiecības, medicīniskā apaugļošana, ģimenes bizness un bērna vieta tajā, bērniņš ar īpašām vajadzībām, homoseksuāla ģimene, bērna virzīšana profesionālajā sportā, divu kultūru apvienošana un tēva būšana bērna kopšanas atvaļinājumā. Arī daudzbērnu ģimene un ģimene, kurā bērnus audzina tikai viens vecāks, – lai cik dažādas būtu ģimenes, tās nozīme dzīvē katram no mums ir vienlīdz svarīga.

"Manuprāt, ir ļoti svarīgi paplašināt sabiedrības uzskatus dažādības pieņemšanā. Šis raidījums izklaidējošā un izglītojošā veidā kalpos par vienu no ceļiem, caur kuru kopā ar mani piedzīvot, cik daudzpusīgi varam būt! Es pati esmu augusi ģimenē, kur vecāki ir šķīrušies, un arī šāds modelis nes zināmu pieredzi. "Mēs mīlam ģimeni" stāstīs par skaisto atšķirīgajā," ieskicē raidījuma vadītāja Lelde Ceriņa.

Pirmajā raidījumā Lelde dosies ciemos pie Martinesu-Domingesu ģimenes, kurā apvienojušās divas kultūras – spāņu un latviešu. Kopā iepazīsim spāņu kultūru, nacionālās atšķirības un to, kā jau no mazotnes bērnus iepazīstināt ar dažādām valodām.

Raidījumā būs atspoguļoti īsti stāsti par dažādību, par pieņemšanu un katra paša laimes formulas atrašanu. Arī ģimenes veidošanā, jo nav tāda termina "pareiza" vai "nepareiza" ģimene, katrs stāsts ir īpašs.

Ģimenēm veltītais raidījumu "Mēs mīlam ģimeni" no 19. februāra svētdienu rītos plkst. 9.25 kanālā TV3.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu