Kremļa atbalstītājam un olimpiskajam čempionam daiļslidošanā Kostomarovam amputētas abas pēdas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Putina atbalstītājam un olimpiskajam čempionam dejās uz ledus Romanam Kostomarovam amputētas abas kājas, ziņo Kremļa kontrolētais medijs TASS.

Kostomarovs tika hospitalizēts jau janvāra vidū. Bijušais daiļslidotājs piecas dienas bijis pieslēgts pie mākslīgās asinsrites aparāta. Tā rezultātā cieta sportista mazie asinsvadi un iestājās audu nekroze.

"Diemžēl nācās amputēt abas pēdas. Operācija noritēja bez starpgadījumiem. Tagad turpinās cīņa par viņa roku glābšanu. Viņa stāvoklis ir stabils, bet viņš paliks reanimācijā," TASS citē situācijai pietuvinātu personu.

Kostomarovs pneimonijas dēļ slimnīcā nonāca jau 10. janvārī. Sportista veselības stāvoklis pasliktinājās, un viņš tika pieslēgts pie mākslīgās elpināšanas un asinsrites aparāta. Pēcāk viņš tika ievietots mākslīgajā komā.

Daiļslidotājs pēc agresorvalsts Krievijas pilna iebrukuma Ukrainā 2022. gada 24. februārī nekautrējās savā sociālās saziņas vietnes "Instagram" kontā atklāti paust atbalstu diktatoram Vladimiram Putinam. Viņš publicēja senu fotogrāfiju, kurā redzams blakus Putinam, ar zīmīgu parakstu "Labākais prezidents!", kas komentāru sadaļā izraisīja asas viedokļu sadursmes.

Foto: https://www.instagram.com/romankostomarovkrs/

46 gadus vecais Kostomarovs ir 2006. gada Turīnas olimpisko spēļu čempions dejās uz ledus, slidojot pārī ar Tatjanu Navku. Tāpat viņi ir arī divkārtējie pasaules čempioni (2004. un 2005. gads) un trīskārtējie Eiropas čempioni (2004., 2005., 2006. gads).

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu